Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, mulţumit după victoria clară a lui FC Voluntari: ”Au trecut două luni de la ultimul nostru succes acasă!”

Liviu Ciobotariu, mulţumit după victoria clară a lui FC Voluntari: ”Au trecut două luni de la ultimul nostru succes acasă!”

Superliga

Comentarii

FC Voluntari a dispus sâmbătă, pe teren propriu, de formaţia FC Hermannstadt, scor 3-0, într-un meci al etapei a 19-a din Superligă.

Scorul a fost deschis în minutul 16, când Cristian Costin a înscris din apropiere, reluând în plasă o pasă cu capul a lui Nemec. Nemec a trecut apoi la finalizare, el înscriind în minutul 73. Scorul final a fost stabilit de Damaşcan, în minutul 83.

La finalul meciului, Liviu Ciobotariu a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul de la FC Voluntari a fost mulţumit de rezultatul pe care l-a obţinut echipa lui. 

”Au trecut două luni de la ultima noastră victorie acasă!”

”Am spus şi înainte de meci că ne dorim mult să câştigăm pentru că au trecut două luni de la ultima noastră victorie acasă. Atunci a fost contra celor de la Mioveni, iar de data asta am reuşit să marcăm de trei ori cu Hermannstadt.

Important este că nu am primit gol. Per total, eu sunt mulţumit de joc, de rezultat şi îmi felicit jucătorii pentru că au avut atitudinea corespunzătoare. Ne-am creat multe situaţii de a marca şi am avut o organizare defensivă bună.

Suntem ok, pe un drum bun. În ultimele trei etape am obţinut şapte puncte din nouă posibile. Avem un moral bun. Le-am spus în vestiar că depinde numai de noi încotro mergem. Fie în partea de sus a clasamentului, fie în jos, unde nu este confortabil”, a spus Ciobotariu, după meci.

Afla mai multe despre: voluntari-ciobotariu-superligă 

viewscnt
Articole similare