Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu se teme de faptul că ŢSKA Sofia a schimbat antrenorul: ”Jucătorii vor avea alte aspiraţii şi vor fi mult mai motivaţi”

Liviu Ciobotariu se teme de faptul că ŢSKA Sofia a schimbat antrenorul: ”Jucătorii vor avea alte aspiraţii şi vor fi mult mai motivaţi”
Comentarii

Antrenorul echipei de fotbal Sepsi OSK, Liviu Ciobotariu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că partida cu ŢSKA Sofia, din manşa secundă a turului al doilea preliminar al Europa Conference League, va fi mult mai dificilă decât cea din prima manşă, câştigată cu 2-0.

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe întâlneşte formaţia bulgară ŢSKA Sofia, joi, de la ora 20:00, pe Arena Sepsi OSK din Sfântu Gheorghe.

Liviu Ciobotariu, înaintea returul cu TSKA Sofia: ”E clar că ne aşteaptă un meci greu!”

Dacă Sepsi OSK Sfântu Gheorghe va elimina formaţia bulgară ŢSKA Sofia, următoarea sa adversară va fi câştigătoarea dintre FC Torpedo Kutaisi (Georgia) şi FC Aktobe (Kazahstan).

Între partida tur şi cea retur, TSKA Sofia a schimbat antrenorul: Sasa Ilic a fost demis, iar în locul său a fost instalat Nestor El Maestro.

Liviu Ciobotariu este conştient de faptul că pe jucătorii săi îi aşteaptă un meci cel puţin la fel de dificil precum a fost cel de la Sofia.

"E clar că ne aşteaptă un meci greu, sunt convins că acum va fi mult mai dificil decât la Sofia. ŢSKA Sofia a schimbat antrenorul după partida cu noi de atunci şi e clar că jucătorii vor să demonstreze că merită să joace. În plus, ei vor dori să îşi ia revanşa, deci va fi un joc greu.

Suntem în faţa unei mari performanţe pe care ne-o dorim atât noi, cât şi suporterii. Vom avea în spate un stadion plin care ne va încuraja, vom juca pentru suporteri. Noi suntem pe o pantă ascendentă, avem un moral bun şi ne dorim foarte mult să o eliminăm pe ŢSKA.

Ştim că noul lor antrenor, sârbul Nestor El Maestro, a mai fost la ei acum 2-3 sezoane. Va conta această schimbare de antrenor pentru că le va da o altă stare de spirit jucătorilor. O dată cu noul antrenor, jucătorii vor avea alte aspiraţii şi vor fi mult mai motivaţi", a afirmat Ciobotariu.

"Suntem conştienţi că întâlnim un adversar foarte puternic. ŢSKA e un club mare, de tradiţie şi are şi jucători de calitate şi foarte bine plătiţi, adică am înţeles că au salarii de 25-30-40.000 de euro. Am simţit în tur că ei au o echipă solidă.

Însă noi suntem foarte motivaţi şi eu am mare încredere în jucătorii mei. Au demonstrat până acum că formează o echipă greu de învins. Mâine va trebui să lăsăm ultima picătură de energie pe teren, să luptăm şi să fim pragmatici. În mod normal ar trebui să arătăm bine fizic, pentru că în campionat am menajat anumiţi jucători", a adăugat tehnicianul român.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariusepsi - tska sofia 

viewscnt
Articole similare