Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu se teme de retrogradare la FC Voluntari: ”Va fi foarte greu!”

Liviu Ciobotariu se teme de retrogradare la FC Voluntari: ”Va fi foarte greu!”

FC Voluntari

Comentarii

UTA Arad şi FC Voluntari au încheiat la egalitate duminică, la Arad, scor 1-1, într-un meci al etapei a 18-a din Superligă.

Oaspeţii de la Voluntari au deschis scorul la Arad încă din minutul 2 al meciulu, prin Damaşcan, care a profitat de o eroare a lui Balauru. Egalarea a venit repede, în minutul 13, când Keseru a finalizat o fază de atac, bine construită, a arădenilor.

La finalul meciului, Liviu Ciobotariu a oferit mai multe declaraţii. El a părut că este preocupat de problema retrogradării, deoarece susţine că echipa lui a pierdut mai mulţi jucători, iar în acest sezon va fi mult mai greu. 

”Va fi foarte greu!” 

”A fost un joc frumos, a fost echilibrat, cred că a fost echitabil acest scor. Ambele formaţii au avut o atitudine potrivită, demnă de Liga 1. Aş vrea să remarc publicul, a fost o atmosferă fantastică. Ne mulţumim cu un punct. În prima repriză, noi am avut situaţiile mai clare.

Până la urmă, trebuie să ne mulţumim cu punctul pe care l-am luat. Este un punct câştigat în deplasare. Nu este uşor să iei un punct la Arad. Pot spune că sunt mulţumit cu egalul.

Faptul că sunt aici de un an şi şapte luni, avem continuitate, echipa ştie ce vreau, ce avem de făcut, avem automatisme, lucrăm foarte mult la antrenament, cred că ăsta ar fi secretul. Suntem o echipă care se apără foarte bine, primim gol foarte greu. Jucătorii respectă ce le spun, au calitate să reziste atacurilor adverse sau să marcheze.

Sezonul ăsta este foarte echilibrat, două înfrângeri te pot duce în zona fierbinte, două victorii îţi dau speranţe pentru primele şase locuri. Sunt mulţumit că am luat acest punct şi că am păstrat distanţa faţă de locul direct retrogradabil.

Am declarat la începutul campionatului că ne dorim foarte mult să repetăm performanţa din sezonul trecut, dar anticipăm că va fi foarte greu pentru că am mai pierdut din jucători, jucătorii care au venit pe parcurs mai au nevoie de timp. E nevoie de timp, nu ne gândim la play-off, ne gândim să câştigăm fiecare meci să putem rezista în prima ligă”, a declarat Liviu Ciobotariu, la finalul meciului.

Afla mai multe despre: voluntari-ciobotariu-superligă 

viewscnt
Articole similare