Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu, secundul dorit de Boloni la naţională, a oferit răspunsul! "Asta mă bucură"

Liviu Ciobotariu, secundul dorit de Boloni la naţională, a oferit răspunsul! "Asta mă bucură"

Echipa națională

Comentarii

Antrenorul lui FC Voluntari, Liviu Ciobotariu, a comentat informaţia lansată de Ladislau Boloni, în cadrul conferinţei de presă în care a vorbit despre motivele pentru care nu a ajuns selecţioner.

Liviu Ciobotariu l-ar fi refuzat pe Ladislau Boloni

Ladislau Boloni susţine că i-ar fi vrut secunzi pe Liviu Ciobotariu, Adrian Ursea - antrenor devenit cunoscut în Ligue 1, şi pe Emil Săndoi. Primul de pe această listă a vorbit despre oferta celui care a ratat postul de selecţioner. 

"Îl cunosc pe domnul Boloni de foarte mult timp, de când eram jucător la echipa naţională. Îi mulţumesc că s-a gândit la mine. În momentul în care un antrenor de talia lui Boloni se gândeşte la ţine şi vrea să colaboreze cu ţine, înseamnă că sunt apreciat pentru ceea ce am făcut şi asta mă bucură. Nu am apucat să vorbesc cu el, doar am citit în presă. Sincer, am fost surprins. 

Era foarte greu să mă gândesc la o eventuală plecare, pentru că în momentul de faţă sunt angrenat aici şi vreau să îmi duc mandatul până la capăt. Nu ştiu dacă aş fi acceptat, pentru că de 15 ani sunt antrenor principal şi mi-ar fi fost greu. Îmi este greu în momentul de faţă să fiu antrenor secund după 15 ani antrenor principal", a declarat Liviu Ciobotariu. 

Antrenorul revelaţiei din Liga 1, FC Voluntari, care e pe locul al treilea, cu 38 de puncte, a vorbit şi despre noul selecţioner al României, Edi Iordănescu. 

"Vreau să îl felicit pe Edi şi să îi urez mult succes la echipa naţională. Este un antrenor foarte bine pregătit, un antrenor tânăr. A avut rezultate foarte bune şi la CFR a câştigat şi titlul. 

Va trebui să se adapateze, pentru că şi eu am fost selecţioner şi este total diferit de ceea ce înseamnă munca de la  club. Este clar că vorbeşte cu tatăl lui care are o experienţă fantastică şi acum probabil că o să discute cu el. Este un antrenor foarte bun, foarte bine pregătit", a adăugat principalul lui FC Voluntari. 

Afla mai multe despre: ladislau boloniliviu ciobotariufc voluntaristaff boloni echipa nationala 

viewscnt
Articole similare