Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Liviu Ciobotariu şi-a anunţat decizia după a cincea înfrângere consecutivă a lui Sepsi în Superliga: "Lumea e supărată"

Liviu Ciobotariu şi-a anunţat decizia după a cincea înfrângere consecutivă a lui Sepsi în Superliga: "Lumea e supărată"
Comentarii

Antrenorul lui Sepsi, Liviu Ciobotariu, a dat de înţeles că va continua pe banca echipei din Sfântu Gheorghe. El va încerca să revitalizeze echipa în perioada următoare, deşi ultimele rezultate sunt slabe.

Sepsi a ajuns la cinci înfrângeri la rând, iar Liviu Ciobotariu a anunţat ce va face

Universitatea Cluj a învins luni seara, pe teren propriu, scor 1-0, formaţia Sepsi OSK, în ultimul meci al etapei a 12-a. A fost a cincea înfrângere consecutivă a echipei covăsnene, în campionat. 

Imediat după finalul partidei de pe Cluj Arena, Liviu Ciobotariu şi-a anunţat planul pentru perioada următoare. Antrenorul vrea să remonteze echipa în pauza competiţională, cauzată de meciurile echipelor naţionale, apoi să câştige în deplasare cu Poli Iaşi, semn că nu vrea să renunţe la postul său. 

"Ca joc a fost echilibrat, nici U Cluj n-a avut multe ocazii de a marca, dar nu ne avantajează cu nimic. Ca posesie au stat mai bine. Am venit pentru un rezultat pozitiv, am fi avut şansa dacă am fi marcat la ocazia de la 0-0 prin Debeljuh, dar când lucrurile nu merg, nu ai nici şansă, noroc... 

E o situaţie delicată, grea. E clar că cei care iubesc echipa şi care sunt alături de noi sunt supăraţi, dezamăgiţi. Suntem conştienţi, ştim, încercăm să facem tot ce e posibil să ieşim din această situaţie şi vom ieşi. 

Trebuie să mai recuperăm dintre jucătorii indisponibili şi această pauză a venit bine pentru noi. Avem 10-12 zile să câştigăm la Iaşi, pentru că ne îndepărtăm de obiectivul nostru, de a intra în play-off. 

E adevărat că jucătorii sunt dezamăgiţi, supăraţi, nu mai au moral, încredere în ei, când pierzi cinci jocuri consecutive în campionat, dar avem jucători cu experienţă. Grupul e unit, e format de doi ani, nu se pune problema de altceva. Când nu sunt rezultate, lumea e supărată, e normal. 

Pe început de campionat am avut tot lotul la dispoziţie şi lucrurile au fost bune. Nu e o scuză, sunt aici şi trebuie să redresez corabia", a declarat Liviu Ciobotariu, după înfrângerea lui Sepsi cu U Cluj. 

U Cluj s-a impus cu 1-0 şi a urcat pe locul 8, cu 15 puncte, iar Sepsi OSK este pe 11, cu 12 puncte.

Afla mai multe despre: liviu ciobotariusepsi infrangeri superligau cluj sepsi 

viewscnt
Articole similare