You are here:

Liviu Ungurean nu s-a ferit de cuvinte. "Motivul principal" pentru care s-a retras de la conducerea galeriei Rapidului: "Nu e normal"

Liviu Ungurean nu s-a ferit de cuvinte. "Motivul principal" pentru care s-a retras de la conducerea galeriei Rapidului: "Nu e normal"

Rapid

Comentarii

Liviu Ungurean, de acum fostul lider de galerie al Rapidului, a spus care este "motivul principal" pentru care s-a retras de la conducerea galeriei echipei din Giuleşti.

Ieşit din arest, după ce a fost încarcerat în "Dosarul Torţa", în  urmă cu mai multe săptămâni, Liviu Ungurean a vorbit despre situaţia în care se află fenomenul ultras din România şi presiunile pe care le fac autorităţile statului.

"Bocciu", despre "motivul principal" pentru care s-a retras de la conducerea galeriei Rapidului: "Nu e normal"

Ungurean arată cu degetul spre Jandarmeria Română şi Federaţia Română de Fotbal. El a spus că "nu vreau să mai susţin această afacere".

"Ceea ce s-a întâmplat cu suporterii opriţi în aeroport, ţinuţi ca în celulă 10 ore prin Germania, se datorează exclusiv Jandarmeriei Române şi Federaţiei Române de Fotbal. Nu e normal aşa ceva şi ăsta e motivul principal pentru care eu am făcut un pas în spate. Nu vreau să mai susţin această afacere a acestor oameni.

Pentru ei e o afacere, pentru noi e o pasiune. Vreau să mă îndrept către familie, prieteni şi să o las mai uşor. Nu e normal ce se întâmplă. Lucrurile au escaladat foarte mult, chiar dacă oamenii nu vor să vadă. Eu am simţit totul pe pielea mea", a declarat Liviu Ungurean, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: liviu ungureanrapidgaleriemotivretragere 

viewscnt
Articole similare

Au mai rămas

Vezi trailerul