Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Locuinţa unui star de la AC Milan a fost spartă în timp ce familia fotbalistului era acasă

Locuinţa unui star de la AC Milan a fost spartă în timp ce familia fotbalistului era acasă

AC Milan

Comentarii

O spargere a avut loc, marţi, la domiciliul fotbalistului echipei AC Milan, Theo Hernandez, reltează L’Equipe.

În locuinţa din Cassano Magnago se aflau în momentul spargerii soţia jucătorului şi bebeluşul lor de şase luni.

Nu s-au comis violenţe, însă hoţii au plecat cu mai multe obiecte de valoare.

AC Milan a intrat într-o nouă eră. Campioana Italiei a fost cumpărată cu o sumă uriaşă

Fondul american RedBird a finalizat achiziţia clubului AC Milan pentru 1,2 miliarde de euro, a anunţat campioana Italiei, care era din 2018 proprietatea altui fond american, Elliott Management.

"RedBird Capital Partners a anunţat că a finalizat achiziţia Associazione Calcio Milan pentru 1,2 miliarde de euro", se arată în comunicatul lui AC Milan, club care are în palmares şapte Ligi ale Campionilor şi care, în luna mai, a câştigat pentru a 19-a oară în istoria sa campionatul Italiei.

În calitate de nou proprietar al AC Milan, RedBird va continua investiţiile în toate zonele cheie care vor duce la progresul clubului din punct de vedere sportiv şi comercial”, mai notează AC Milan pe site-ul oficial.

“Viziunea noastră pentru AC Milan este clară: ne vom susţine jucătorii talentaţi, antrenorii şi staff-urile pentru a obţine performanţe pe teren şi pentru a le permite fanilor noştri să împărtăşească experienţele extraordinare ale acestui club istoric”, a afirmat Gerry Cardinale, fondator RedBird.

Printre jucătorii lui Milan este şi portarul român Ciprian Tătăruşanu.

RedBird Capital Partners este deosebit de activ în sectorul marketingului sportiv din America de Nord, având implicare în special la echipele de baseball New York Yankees şi Boston Red Sox. În Europa, a preluat în vara anului 2020 controlul (85% din acţiuni) asupra clubului Toulouse.

Afla mai multe despre: ac milan-theo hernandez-italia 

viewscnt
Articole similare