Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lorena Balaci rupe tăcerea: "Doamna ministru a urmărit să-şi facă reclamă! Nici măcar nu cred că ştie cine a fost Ilie Balaci"

Lorena Balaci rupe tăcerea: "Doamna ministru a urmărit să-şi facă reclamă! Nici măcar nu cred că ştie cine a fost Ilie Balaci"

Fotbal intern

Comentarii

Lorena Balaci a făcut declaraţii răvăşitoare pentru Libertatea despre ultimele clipe de viaţă ale lui Ilie Balaci. Între altele, femeia a spus că Sorina Pintea a profitat de moartea tatălui ei pentru a câştiga imagine!

"S-a spus că familia ar fi cerut autopsia şi examenul medico-legal. Nu a cerut familia acest lucru, aşa este procedura. Peste un timp, ar fi putut apărea cineva care să spună că i s-a pus ceva în apă şi că a fost omorât cu premeditare. Iar Parchetul ar trebui, într-un astfel de caz, să se autosesizeze şi să deschidă un dosar. Am terminat „Dreptul” şi ştiu că pot apărea astfel de situaţii. Făcându-se autopsia şi stabilindu-se cauza morţii, se înlătură orice suspiciune, fiind vorba despre o persoană publică.
 
Dacă i-aş întâlni pe doctorii aceia de la SMURD, i-aş strânge în braţe şi le-aş mulţumi. Au făcut tot ce s-a putut. Când a decis să deschidă ancheta respectivă, doamna ministru a urmărit să-şi facă reclamă, să se spună că munceşte. Să vadă lumea că lucrează! Mai bine s-ar ocupa de problemele reale din Sănătate, că pleacă lumea cu bacterii din spitale. Nici măcar nu cred că ştie cine a fost Ilie Balaci. SMURD-ul a venit la 4 minute de la apel. Echipat cum trebuie. Vorbim de SMURD, nu vreo Ambulanţă de judeţ. Mai repede de 4 minute însemna să se teleporteze oamenii aceia!", a spus Lorena.
 
 
 

Afla mai multe despre: lorena balaciscandalacuzedeclaratiiilie balaci 

viewscnt
Articole similare