You are here:

Louis Munteanu ar putea avea probleme! Starul CFR-ului a petrecut într-un club din Cluj-Napoca, chiar în seara meciului cu Hermannstatdt

Louis Munteanu ar putea avea probleme! Starul CFR-ului a petrecut într-un club din Cluj-Napoca, chiar în seara meciului cu Hermannstatdt

Superliga

Comentarii

CFR Cluj a remizat pe terenul lui Hermannstadt, scor 0-0, iar ardelenii riscă să termine etapa la nouă puncte distanţă de liderul şi marea rivală, Universitatea Cluj, în cazul în care trupa lui Neluţu Sabău va câştiga partida cu CSU Craiova din această seară.

Louis Munteanu a fost integralist în meciul de la Sibiu şi a fost unul dintre cei mai periculoşi oameni din tabăra ”feroviarilor”; însă ar putea fi amendat de conducerea clubului, după escapada de sâmbătă noaptea.

Louis Munteanu a comis-o. Jucătorul pentru care Neluţu Varga a scos din buzunar o avere a petrecut până dimineaţă

Din informaţiile Fanatik, Louis Munteanu a petrecut într-un club de manele din Cluj până spre dimineaţă şi a fost surprins ţinând un pahar în mână în care, spune sursa citată, se afla whiskey.

Cu siguranţă, imaginile vor ajunge şi la Neluţu Varga, cel care a cheltuit peste 5.000.000 de euro pentru a realiza transferul verii în Superliga.

Este de aşteptat ca CFR Cluj să emită un comunicat în următoarele ore în care fanii vor ce pedeapsă va primi fostul atacant al Fiorentinei.

Louis Munteanu nu este la prima abatere de acest gen. În acest an, pe vremea când jucătorul îmbrăca tricoul Farului, a fost într-un club de fiţe din Constanţa, după o partidă a ”marinarilor”.

În acest sezon, Louis Munteanu a marcat patru goluri în şase meciuri pentru CFR şi a livrat o pasă decisivă.

 

 

Afla mai multe despre: cfrsuperliga,  

viewscnt
Articole similare