You are here:

Louis Munteanu dă cărţile pe faţă: "Lui Gigi Becali nu i-am răspuns la telefon!". Cum l-a convins Varga să accepte transferul la CFR: "A fost factor principal"

Louis Munteanu dă cărţile pe faţă: "Lui Gigi Becali nu i-am răspuns la telefon!". Cum l-a convins Varga să accepte transferul la CFR: "A fost factor principal"

CFR Cluj

Comentarii

Louis Munteanu (22 de ani) a făcut lumină în cazul transferului său. A ajuns la CFR Cluj, deşi FCSB şi Rapid l-au dorit, de asemenea. Atacantul şi-a motivat decizia de a semnat cu CFR Cluj, echipa din Gruia care i-a făcut o ofertă irezistibilă din punct de vedere financiar.

Munteanu a ţinut să precizeze că a ajuns la echipa care l-a dorit "cel mai mult". Crescut de Gică Hagi în academia de la Ovidiu, atacantul transferat CFR Cluj de la Fiorentina a vorbit despre oferta clujenilor şi a dezvăluit că discuţiile pe care le-a avut cu Nelu Varga, patronul echipei, au contat foarte mult.

Gigi Becali, "ignore" din partea lui Louis Munteanu. Nelu Varga a făcut efort financiar important pentru transferul atacantului

Oferta financiară a CFR-ului a fost, de asemenea, importantă, iar Louis Munteanu este convins că va avea rezultate bune la echipa ardeleană, sub comanda lui Dan Petrescu. Vârful de atac a vorbit şi despre ofertele primite de la FCSB.

"CFR Cluj m-a dorit cel mai mult. Când am auzit ce ofertă au făcut şi cum s-au comportat cu mine toţi de aici înainte să vin şi cum au vorbit, am spus că aici este locul meu şi voi da 100% pentru această echipă.

Când am văzut oferta lor, vă daţi seama că am spus din prima ‘da’. Nu a depins doar de mine. Ei au plătit cel mai mult şi aşa cum am mai spus mă simt foarte bine aici şi cu siguranţă o să am evoluţii foarte bune aici.

Şi el (n.r. Neluţu Varga) a fost un factor principal pot spune. L-am simţit cu adevărat că mă doreşte aici. Am vorbit cu el, mi-a spus ce planuri are cu mine. Chiar mi-a făcut plăcere", a declarat Louis Munteanu, conform Fanatik.

Campioana României, FCSB, nu a fost o echipă interesantă pentru Louis Munteanu, cu toate că Gigi Becali a făcut tot posibilul să îl convingă. Louis Munteanu a explicat de ce a ales să nu ia în calcul transferul în Bucureşti: "FCSB, în primul rând, nici nu a plătit bani pentru transfer. Au plătit bani, dar nu precum cei de la CFR Cluj. Oferta CFR-ului a fost mult mai mare. Gigi Becali mi-a dat în urmă cu ceva timp telefoane, dar nu i-am răspuns", mai declarat atacantul.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: louis munteanufcsbcfr clujtransfergigi becalinelu vargaoferte 

viewscnt
Articole similare