You are here:

Louis Munteanu, dorit şi de un club din La Liga! Concurenţă acerbă pentru FCSB şi CFR Cluj

Louis Munteanu, dorit şi de un club din La Liga! Concurenţă acerbă pentru FCSB şi CFR Cluj

Stranieri

Comentarii

Louis Munteanu este dorit şi de cei de la Espanyol, nu doar de granzii din Superliga României: CFR Cluj, FCSB şi Universitatea Craiova.

Louis Munteanu, la mare căutare! Un club din La Liga vrea să îl transfere pe atacantul român

Louis Munteanu a impresionat în Superliga României pentru „marinarii” lui Gică Hagi, dar atacantului român i-a expirat împrumutul, iar acum este din nou fotbalistul celor de la Fiorentina.

Italienii şi-ar dori să-l păstreze la club, dar nu ar spune nu unei oferte de top. Deşi Gigi Becali l-a dorit la FCSB şi a oferit 1,5 milioane de euro în schimbul atacantului, iată că oferta a fost refuzată clar de italieni.

Potrivit presei din Italia, Fiorentina este dispusă să-l cedeze pe Louis Munteanu pentru 4 milioane de euro, dar este greu de crezut că forţele din Superliga vor ajunge să ofere o astfel de sumă.

Totuşi, Espanyol a intrat şi ea pe fir pentru realizarea mutării, iar suma de 4 milioane de euro nu este una de speriat pentru catalani, care vor să se întărească serios pentru noul sezon de La Liga.

Chiar dacă Espanyol pare favorită să-l aducă pe Louis Munteanu, având în vedere aspectul financiar, Neluţu Varga a dat asigurări în mai multe rânduri că atacantul celor de la Fiorentina va ajunge la CFR Cluj în această vară pentru a se lupta la titlu în România.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Louis Munteanu, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Afla mai multe despre: louis munteanucfr clujfcsbespanyol 

viewscnt
Articole similare