Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Louis van Gaal nu va fi pe banca Olandei. Problema selecţionerului de 70 de ani. Atac dur la adresa FIFA pentru organizarea CM în Qatar: ”Ridicol. O chestiune de bani”

Louis van Gaal nu va fi pe banca Olandei. Problema selecţionerului de 70 de ani. Atac dur la adresa FIFA pentru organizarea CM în Qatar: ”Ridicol. O chestiune de bani”
Comentarii

Selecţionerul Olandei, Louis van Gaal, a fost testat pozitiv cu Covid-19, marţi dimineaţă, cu patru zile înainte de meciul amical cu Danemarca, a anunţat forul fotbalistic olandez.

Louis van Gaal nu va fi pe banca Olandei. Problema selecţionerului de 70 de ani

Astfel, selecţionerul de 70 de ani va trebui să se izoleze şi nu va putea sta pe banca Olandei pentru meciul amical cu Danemarca de sâmbătă (20:45).

Federaţia precizează că "ceilalţi membri ai stafului tehnic – Danny Blind, Henk Fraser şi Frans Hoek – vor prelua îndatoririle lui Van Gaal până la întoarcere".

Guvernul olandez impune o carantină de zece zile persoanelor cu simptome de Covid, dar aceasta poate fi redusă la 5 zile dacă persoana în cauză nu a avut simptome timp de 24 de ore.

După Danemarca, ”Portocala mecanică”, reprezentativă calificată la Cupa Mondială, după opt ani de absenţă, urmează să găzduiască Germania marţi (20:45), tot într-un amical.

Louis van Gaal, atac dur la adresa FIFA pentru organizarea CM în Qatar: ”Ridicol. O chestiune de bani”

Louis van Gaal a criticat organizarea Cupei Mondiale din acest an în Qatar, informează lefigaro.fr.

"Am spus-o deja la conferinţele de presă anterioare. Cred că este ridicol că dispută Cupa Mondială acolo.

Jucăm într-o ţară în care FIFA spune că vrea să dezvolte fotbalul. E o prostie, dar nu contează. Este o chestiune de bani, de interese comerciale. Este important pentru FIFA", a declarat tehnicianul de 70 de ani.

Afla mai multe despre: louis van gaalolanda 

viewscnt
Articole similare