adplus-dvertising
You are here:

Lovitura aşteptată de fani! A anunţat că marca istorică revine în câteva zile, după ce a fost pierdută. Când se ia decizia

Lovitura aşteptată de fani! A anunţat că marca istorică revine în câteva zile, după ce a fost pierdută. Când se ia decizia

Petrolul

Comentarii

Au mai rămas doar câteva zile până la licitaţia publică de atribuie a mărcilor Petrolului Ploieşti. Clubul din Liga 2 a rămăs, pe 18 iunie, fără licenţa exclusivă a mărcilor FC Petrolul şi n-a ajuns la un acord cu Primăria Ploieşti. Totuşi, Nae Constantin a anunţat că marca va fi recuperată în zilele următoare.

ACS Petrolul 52 conduce în clasamentul din Liga 2, cu 30 de puncte, la mare distanţă de locul secund, pe care se află U Cluj. Joi, "lupii galbeni" au învins Steaua Bucureşti cu 2-0, iar prahovenii aşteaptă o nouă veste bună şi în zilele următoare. 

Licitaţie pentru mărcile Petrolul Ploieşti

Primăria Ploieşti a scos la licitaţie mărcile „FC Petrolul Ploieşti”, „Petrolul 95”, „Petrolul 52”, „FC Petrolul Ploieşti”, „Fotbal Club Petrolul” şi „Petrolul Ploieşti”. Clubul din Liga 2, care până în vară a avut dreptul de a folosi marca istorică, va participa la licitaţia progrmată pe 28 octombrie 2021, la ora 10.00.

Antrenorul care a dus echipa pe primul loc în Liga 2, Nae Constantin, a oferit informaţii despre intenţia celor din conducerea clubului de tradiţie. Mai mult, tehnicianul a revendicat, deja, "tradiţia" clubului. 

"Sunt sigur că la licitaţia care urmează o să participe clubul nostru şi mai mult ca sigur o să câştige", a anunţat antrenorul prahovenilor, la finalul victoriei cu Steaua Bucureşti, din Liga 2.  

În urmă cu o săptămână, preşedintele Consiliului Director al ACS Petrolul 52, Costel Lazăr, a anunţat vestea aşteptată de fani: „Discuţiile pe această temă au fost foarte scurte, iar concluzia membrilor Asociaţiei a fost clară. Vom participa la această licitaţie şi ne dorim să obţinem dreptul de folosinţă al mărcilor Petrolul, pentru că Asociaţia noastră este singura îndreptăţită să poarte această denumire, iar echipa este unanim recunoscută ca fiind Petrolul! Sperăm să rezolvăm cât mai repede situaţia mărcilor, astfel încât să ne putem concentra pe obiectivul ce îl avem de îndeplinit şi pe care îl doresc realizat toţi susţinătorii noştri, anume promovarea în primul eşalon”, a spus oficialul Petrolului Ploieşti. 

De-a lungul istoriei, clubul din Ploieşti a cucerit patru titluri în România şi trei Cupe ale României. 

 

 

viewscnt
Articole similare