Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură dată de Barcelona! Fiul lui Ronaldinho va ajunge pe Camp Nou

Lovitură dată de Barcelona! Fiul lui Ronaldinho va ajunge pe Camp Nou

FC Barcelona

Comentarii

Clubul spaniol FC Barcelona l-a recrutat pe Joao Mendes de Assis Moreira, fiul fostului jucător al catalanilor, Ronaldinho.

Joao Mendes de Assis Moreira va împlini 18 ani în ziua de 22 februarie, iar în ultimul an nu a fost legitimat la niciun club. El a părăsit în februarie 2022 gruparea braziliană Cruzeiro Belo Horizonte, unde evolua pentru echipa U17.

Având cetăţenia spaniolă, tânărul atacant va juca la echipa de tineret a Barcelonei. Joao Mendes de Assis Moreira este unicul fiu al legendei fotbalului mondial, brazilianul Ronaldinho.

Mendes a sosit la 14 ani la clubul Cruzeiro şi este un fotbalist cu veleităţi ofensive. Fiul fostului Balon de Aur evoluează pe postul de număr 9, dar poate fi folosit şi ca al doilea vârf. 

În tricoul Barcelonei, tatăl fotbalistului a jucat 207 meciuri, a marcat 94 de goluri şi a oferit 70 de pase decisive. 

Ronaldinho şi-a adus aminte de meciul contra Rapidului, din Giuleşti: ”A fost amuzant, a fost haios”. Ce s-a întâmplat atunci

”(Dacă îşi mai aminteşte de nocturna din Giulesti, în 2001, la meci Rapid - PSG) Îmi amintesc de întâmplare, că s-au stins luminile şi a fost amuzant, a fost haios”, a spus Ronaldinho pentru Orange Sport şi Prima Sport.

Afla mai multe despre: barcelona-spania-ronaldinho 

viewscnt
Articole similare