Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru. A fost anunţat transferul unui jucător foarte important la FCSB. Lovitura pe care o dă Gigi Becali

Lovitură de teatru. A fost anunţat transferul unui jucător foarte important la FCSB. Lovitura pe care o dă Gigi Becali

Superliga

Comentarii

Gigi Becali este pe cale să realizeze un transfer important la FCSB. Presa din Cehia scrie că Florin Niţă este foarte aproape de rezilierea contractului cu Sparta Praga şi, cel mai probabil, se va transfera la FCSB.

Transferul lui Cristi Bălgrădean de la FCSB la CFR Cluj a vulnerabilizat poarta echipei lui Gigi Becali. Bălgrădean a fost scos din lot, astfel că Vintilă se va baza acum doar pe tinerii Toma Niga şi Andrei Vlad. Lucrurile se vor schimba însă din vară.

Florin Niţă pleacă de la Sparta şi sunt şanse mari să se transfere la FCSB

Portarul în vârstă de 32 de ani a ajuns rezervă la Sparta Praga, o postură care nu-i convine. Mai ales că a pierdut şi contactul cu echipa naţională. În acest sezon, a prins doar 12 meciuri, dintre care doar opt în campionat. De altfel, a bifat aceste prezenţe la începutul sezonului şi în ultima perioadă a fost doar rezervă.
În acest context, site-ul sportyzive.cz scrie că Florin Niţă îşi va rezilia contractul: ”Se pare că Florin Niţă este la un pas de plecarea de la Sparta”, titrează sursa citată. ”Când a venit la Sparta Praga, în februarie 2018, urma să devină numărul unu datorită experienţei sale. Acest lucru chiar s-a întâmplat pentru o perioadă, dar Florin Niţă a ieşit treptat din echipă, unde locul său a fost luat de Milan Heca. Din această cauză, întoarcerea acasă este destul de posibilă”, mai scriu ziariştii cehi.
Florin Niţă mai are contract cu Sparta până în vara lui 2021, dar ar putea ajunge încă din această vară la un acord pentru reziliere. 

Gigi Becali a anunţat încă de acum o lună că-l transferă pe Florin Niţă la FCSB

”Vine Niţă, apoi vor veni şi jucători de la echipa a doua”, a declarat Gigi Becali în urmă cu o lună. Tot în vară vine încă un portar, tânărul Ştefan Târnovanu, de la Poli Iaşi, însă Florin Niţă va fi numărul 1. Portarul în vârstă de 32 de ani şi-ar dori şi el să se întoarcă la FCSB, unde a spus de mai multe ori că s-a simţit cel mai bine şi ar fi singura echipă din România pentru care va juca. 

Afla mai multe despre: florin nita 

viewscnt
Articole similare