Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! CFR Cluj vrea să achite clauza de 3 milioane de euro şi să-l transfere pe Constantin Budescu

Lovitură de teatru! CFR Cluj vrea să achite clauza de 3 milioane de euro şi să-l transfere pe Constantin Budescu

Superliga

Comentarii

CFR Cluj încearcă să facă cea mai tare mişcare din ultimii ani. ”Feroviarii” vor să achite clauza de 3 milioane de euro pe care o are Constantin Budescu.

CFR este gata să produca una dintre cele mai mari surprize din Liga 1. Potrivit ProSport, care citează surse din cadrul clubului, clujenii vor să-l transfere pe Constantin Budescu. Atacantul de 29 de ani are o clauză de reziliere de 3 milioane de euro şi sunt şanse mici să continue şi în sezonul viitor.

Budescu ar fi tentat să plece în străinătate, dar şefii lui CFR Cluj îşi încearcă norocul. Ar fi cel mai scump transfer care s-ar face între două echipe din România. Potrivit sursei citate, CFR încearcă să-şi facă o echipă foarte puternică pentru sezonul următor, care să-i ofere prima şansă la titlu şi un parcurs cât mai lung în cupele europene. Constantin Budescu, unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1, a devenit astfel o prioritate.

Cât despre clauza de 3 milioane de euro, este o eroare făcută de Gigi Becali. FCSB a plătit 750.000 de euro pentru transferul lui Budescu de la Astra, dar i-a fixat o clauză de reziliere accesibilă. Internaţionalul român s-a adaptat însă excelent la FCSB şi a devenit cel mai bun jucător din lotul lui Dică, astfel că mai multe echipe din străinătate ar fi interesate să plătească aceşti bani.

Constantin Budescu a jucat în 34 de meciuri în acest sezon, a marcat de 15 ori şi a reuşit 12 assist-uri.

Afla mai multe despre: constantin budescufcsbliga 1cfr cluj 

viewscnt
Articole similare