Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru în Bănie! Mutarea BOMBĂ pe care Mihai Rotaru o pregăteşte pentru banca Universităţii Craiova

Lovitură de teatru în Bănie! Mutarea BOMBĂ pe care Mihai Rotaru o pregăteşte pentru banca Universităţii Craiova

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a rămas fără antrenor după ce Laurenţiu Reghecampf a ales drumul Arabiei Saudite, iar Mihai Rotaru a început să caute soluţii pentru banca oltenilor.

Finanţatorul oltenilor a discutat cu Adrian Mutu, fostul antrenor al lui FCU Craiova 1948, relatează Gsp.ro. În prezent, ”Briliantul” o pregăteşte pe Neftci Baku, însă aventura sa în Azerbaidjan pare aproape de final. Cu Mutu pe bancă, Neftci este doar pe locul şase în campionatul intern, cu opt puncte după şase meciuri, la şapte lungimi distanţă de liderul Zira. În momentul de faţă, titlul pare doar un vis pentru Neftci, care a pierdut surprinzător în ultima etapă pe terenul modestei Araz.

Astfel, Mutu va aştepta decizia conducerii echipe din capitala Azerbaidjanului, iar în cazul unei demiteri, şansele ca acesta să o preia pe Universitatea Craivoa devin din ce în ce mai mari.

În România, Adi Mutu le-a mai pregătit pe FC Voluntari, Rapid, dar şi pe FCU Craiova 1948, marea rivală a formaţiei lui Rotaru. Fostul atacant al Fiorentinei i-a antrenat pe alb-albaştri timp de doar 12 meciuri, în turul sezonului 2021-2022. A fost demis chiar după un eşec în ”Derby-ul Craiovei”, contra lui CSU, scor 0-2.

Helmut Duckadam, despre plecarea lui Laurenţiu Reghecampf de la Universitatea Craiova

Numit la Universitatea Craiova pe 26 iulie, Laurenţiu Reghecampf a lăsat echipa după doar şapte meciuri. Antrenorul revine în Arabia Saudită, unde le-a mai antrenat pe Al-Hilal şi Al-Ahli. 

Helmut Duckadam a comentat plecarea şi a recunoscut că are câteva semne de întrebare. 

"În primă fază te surprinde. M-am gândit că a venit cu un proiect aici la Craiova şi că îşi doreşte să caştige campionatul. Dar, dacă a venit această ofertă foarte bună pentru el şi probabil mai sunt şi alte dedesubturi pe care nu le ştim noi... Probabil că nici lotul nu-i conferă siguranţa că poate să caştige campionatul.

Nu ştiu dacă e neapărat tipic românesc. Dar cred că şi în alte părţi s-au întâmplat asemenea lucruri. Oferta e bună. S-au mai văzut la noi antrenori care au stat un an, o jumătate de an şi au plecat la prima ofertă bună. Din păcate, suntem în era în care dorim să facem repede şi foarte mulţi bani şi atunci profităm de asemenea ocazii. 

Mi-e greu să cred că Neagoe s-ar întoarce după ce a fost dat afară. Dar în România nimic nu este imposibil. Se poate şi acest lucru", a declarat Helmut Duckadam, pentru Orange Sport. 

Afla mai multe despre: unversitatea craiovaadi mutumihai rotaru 

viewscnt
Articole similare