Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru în Spania! Atletico Madrid, ofertă pentru un fotbalist cu 278 de meciuri la Barcelona! Când se poate face mutarea

Lovitură de teatru în Spania! Atletico Madrid, ofertă pentru un fotbalist cu 278 de meciuri la Barcelona! Când se poate face mutarea

FC Barcelona

Comentarii

Atletico Madrid este interesată de transferul lui Ivan Rakitic de la FC Barcelona. Los Colchoneros oferă 40 de milioane de euro pentru croat.

Conform celor de la Movistar+ Atletico Madrid este dispusă să plătească în ianuarie 40 de milioane de euro pentru transferul lui Ivan Rakitic de la FC Barcelona. Singura problemă pe care o au cei de pe Wanda Metropolitano este salariul de 6.5 milioane de euro al vicecampionului mondial.

Dacă acesta va accepta o diminuare a contractului pe care îl are în prezent pe Camp Nou, Atletico Madrid va face oferta concretă pentru a-şi asigura serviciile croatului. Ivan Rakitic are 278 de meciuri la FC Barcelona şi joacă de 6 ani pentru actuala campioană a Spaniei. Vicecampion mondial cu naţionala croată, Rakitic a marcat de 15 ori în 106 meciuri pentru reprezentativa ţării sale.

 

 

Barcelona i-a găsit deja înlocuitor lui Rakitic

Ivan Rakitic vrea să plece şi el de la Barcelona, iar catalanii vor într-adevăr să scape de el. Înlocuitorul său ar putea fi Stefano Sensi de la Internazionale Milano. Acesta ar fi primit inclusiv recomandarea lui Lionel Messi, superstarul argentinian care face şi desface în vestiarul blaugrana.

Sensi este cotat la 30 de milioane de euro şi mai are doar un an de contract cu Inter. E drept, nerrazuri au opţiune de cumpărare definitivă de la Sassuolo. Mijlocaşul a debutat deja în naţionala Italiei, pentru care a şi marcat 1 gol în 4 meciuri. 

Afla mai multe despre: rakiticbarcelona 

viewscnt
Articole similare