Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru! Ionuţ Lupescu a revenit într-o funcţie oficială la UEFA, dar pe o altă poziţie

Lovitură de teatru! Ionuţ Lupescu a revenit într-o funcţie oficială la UEFA, dar pe o altă poziţie

Fotbal

Comentarii

GSP.ro scrie că Ionuţ Lupescu (50 de ani) a acceptat propunerea forului continental de a lucra din nou în cadrul UEFA. De această dată, Lupescu se va ocupa de un proiect dedicat părţii tehnice.

Gazeta Sporturilor anunţă că Ionuţ Lupescu lucrează din nou pentru UEFA. ”Kaiserul” va activa acum pe o altă poziţie, urmând a controla tot ceea ce înseamnă departament tehnic al antrenorilor.

În aprilie 2018, în timpul alegerilor pentru postul de preşedinte al Federaţiei Române de Fotbal, Lupescu declara că nu va mai reveni la Nyon, indiferent de rezultatul alegerilor.

Ionuţ Lupescu a lucrat vreme de 6 ani la UEFA înainte de a-şi anunţa candidatura pentru postul de preşedinte al FRF. GSP scrie că Lupescu a şi bifat prima acţiune în noua postură. A fost într-o deplasare în America de Sud, unde a condus o întrunire în care subiectul a fost colaborarea şi dezvoltarea pe partea tehnică dintre UEFA şi CONMEBOL.

La începutul anului, presa turcă a speculat că Ionuţ Lupescu s-a întâlnit cu preşedintele lui Fenerbahce pentru a prelua funcţia de director sportiv al grupării din Istanbul. De altfel, într-un interviu pentru Telekom Sport, Lupescu recunoscuse că este curtat de mai multe echipe din străinătate: ”Am avut discuţii, am avut oferte. Am avut oferte să mă duc şi în America, un proiect foarte frumos, dar nu vreau să trăiesc în America. Dar era un proiect foarte frumos”. Pentru fostul mare internaţional român, un tip foarte bine văzut la UEFA, începe astfel o nouă provocare.

Afla mai multe despre: ionuţ lupescu 

viewscnt
Articole similare