Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură de teatru la U Craiova. Marele favorit la înlocuirea lui Papură, exclus de Rotaru de pe listă: "Nu e în calcule!

Lovitură de teatru la U Craiova. Marele favorit la înlocuirea lui Papură, exclus de Rotaru de pe listă: "Nu e în calcule!
Comentarii

Mihai Rotaru surprinde, după plecarea lui Corneliu Papură de la Universitatea Craiova. Deşi era considerat principalul favorit să preia banca alb-albaştrilor, Edward Iordănescu nu se află pe lista oltenilor, susţine patronul echipei.

"Exclus aşa ceva şi toată lumea ştie foarte bine din club şi repet încă o dată, de ce trebuie să facem polemică pe tema asta? Nu am discutat cu Edi Iordănescu de la sfârşitul lui ianuarie, începutul lui februarie. Ce să facem mai mult ca să vă convingem că este aşa? Nu s-a discutat, nici măcar mesaje, nici prin intermediari, nu e în calcule Edi Iordănescu. De ce trebuie să repetăm non stop, pentru că facem un deserviciu, adică apar nişte ştiri care sunt fantasmagorice. Nu am discutat cu Edi Iordănescu, iar aceste zvonuri nu au nicio legătură cu demisia domnului Papură.

Noi ne stabilim o ţintă, demarăm discuţiile cu ea, dacă se finalizează, toată lumea află, dacă nu se finalizează din diferse motive, nu ne-am înţeles vis-a-vis de proiect sau parte financiară sau orice alt motiv, în acel moment trecem la o altă negociere cu la un alt antrenor.

Da... şanse zero, da. Nu... Daţi-mi voie să nu discut despre ţintele Universităţii Craiova", a declarat Mihai Rotaru, la Telekom Sport.

"Eu am rămas cu gura căscată când am aflat de plecarea lui Papură de la U Craiova"

Patronul Universităţii Craiova a subliniat că nu clubul a fost cel care a decis plecarea lui Corneliu Papură, ci antrenorul însuşi.

"Eu am rămas cu gura căscată de luni, de dumincă, de când am aflat, şi acum sunt cu gura căscată. Nu, şi-a dat demisia. De asta şi noi am rămas cumva şocaţi de decizie dar mergem mai departe... Nimeni nu se aştepta. Vă daţi seama nu face nimeni declaraţii cu trei zile înainte că este exclus să schimbăm antrenorul, şi după trei zile să ne facem de râs, nu stă în obiceiul nostru să facem astfel de afirmaţii dacă nu sunt fundamentate, nu ne-am aşteptat, punct", a încheiat Mihai Rotaru.

Corneliu Papură a demisionat de la U Craiova

Corneliu Papură a demisionat din funcţia de antrenor al Universităţii Craiova. Papură, 46 de ani, a condus Craiova ca antrenor principal de două ori, prima dată după demiterea antrenorului italian Devis Mangia, din aprilie 2019 şi până la finalul sezonului trecut, şi a doua oară, după plecarea lui Victor Piţurcă, în luna ianuarie. El a mai fost antrenorul echipei a doua a U Craiova şi secundul lui Victor Piţurcă.

Afla mai multe despre: rotaru 

viewscnt
Articole similare