Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura de ultimă oră pregătită de Dinamo pentru FCSB. Atacantul favorit al lui Becali, ofertat de oficialii "câinilor"

Lovitura de ultimă oră pregătită de Dinamo pentru FCSB. Atacantul favorit al lui Becali, ofertat de oficialii "câinilor"
Comentarii

FCSB şi-a pregătit lotul pentru noul sezon, iar primele rezultate înregistrate de Dinu Todoran pe banca roş-albaştrilor sunt foarte bune. Vicecampioana României a câştigat fără emoţii primele trei amicale disputate, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, cu Chiajna şi cu Chindia Târgovişte.

Stipe Vucur, Zdenek Ondrasek, Andrei Cordea şi Alexandru Creţu sunt cele patru transferuri reuşite de Gigi Becali la FCSB în această vară. Cum roş-albaştrii au avut mari probleme în trecut în zona ofensivă, echipa suferind din cauza problemelor de lot, latifundiarul din Pipera este interesat de achiziţia unui nou atacant.

Zdenek Ondrasek a semnat cu FCSB, însă n-a apucat să se antreneze alături de colegii săi, astfel că Becali a negociat şi cu Jefte Betancor. Atacantul trecut pe la FC Voluntari a fost în discuţii cu oficialii de la FCSB, însă n-a oferit, momentan, niciun răspuns. De altfel, de serviciile fotbalistului spaniol s-a interesat şi Dinamo. Reprezentanţii clubului intrat în insolvenţă i-au făcut o ofertă lui Betancor, însă atacantul a refuzat propunerea venită de la Dinamo din motive financiare.

Lovitura de ultimă oră pregătită de Dinamo pentru FCSB. Atacantul favorit al lui Becali, ofertat de oficialii "câinilor"

Jefte Betancor a marcat 8 goluri şi a reuşit 2 pase decisive în cele 30 de meciuri jucate pentru FC Voluntari în stagiunea anterioară, iar acum a rămas liber de contract, după despărţirea de ilfoveni. De altfel, evoluţiile bune ale atacantului de 27 de ani s-au simţit şi pe site-ul de specialitate transfermarkt.com, unde cota lui Betancor a crescut până la 500 de mii de euro.

Dorit insistent şi de altă echipă care a evoluat în play-off-ul Ligii I în sezonul trecut, Sepsi, Jefte Betancor este tentat acum de oferta de la FCSB. Atacantul spaniol a refuzat propunerea venită din partea conducătorilor de la Sf. Gheorghe, un salariu lunar de 12 mii de euro şi o primă de instalare de 50 de mii de euro, iar acum Betancor urmează să ia o decizie şi în privinţa unui eventual transfer la FCSB.

  • Trecut în carieră pe la Mattersburg, în sezonul 2018/2019, Betancor a reuşit 6 goluri în prima ligă din Austria

Afla mai multe despre: becalifcsbsteaua 

viewscnt
Articole similare