Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură decisivă pentru Gigi Becali. Transferurile URGENTE anunţate: "Doi fotbalişti vin la 'pachet'"

Lovitură decisivă pentru Gigi Becali. Transferurile URGENTE anunţate: "Doi fotbalişti vin la 'pachet'"galerie foto

Superliga

Comentarii

Presa din Turcia oferă noi detalii în privinţa plecării lui Bogdan Planic (28 de ani) la Fenerbahce. Fundaşul central a ajuns într-un conflict la FCSB cu Gigi Becali, iar aventura sa la echipă s-ar putea termina în vară. Apărătorul sârb ar putea prinde transferul vieţii la finalul acestui sezon.

FCSB riscă să rămână în lot doar cu Iulian Cristea pe postul de fundaş central, după finalul sezonului. Gigi Becali a primit o ofertă pentru Andrei Miron din Rusia şi a făcut deja o contraofertă, în timp ce Bogdan Planic a ajuns într-o poziţie delicată. Turcii au aflat de problemele jucătorului la FCSB şi susţin că Fenerbahce ar putea fi următoarea sa destinaţie. 

Fenerbahce îl poate lua gratis pe Bogdan Planic de la FCSB

Gigi Becali riscă să piardă gratis un fotbalist care ar fi putut aduce o sumă de transfer consistentă. Bogdan Planic a refuzat reducerea salariului la FCSB şi a fost băgat în şomaj tehnic. Cum relaţiile dintre cele două părţi s-au răcit, iar contractul jucătorului expiră în următoarele luni, e de aşteptat ca acesta să o părăsească pe vicecampioana României. 

Aspor.com.tr a dezvăluit strategia lui Fenerbahce, iar aceasta îl include şi pe Bogdan Planic. Prioritatea clubului cu 19 tituluri în Turcia e întărirea compartimentului defensiv, mai exact în centrul apărării, fiind de aşteptat ca oficialii lui Fener să insiste asupra transferului fundaşului intrat în conflict cu Gigi Becali. 

Sursa citată susţine că Fenerbahce are o listă cu doi fundaşi centrali, iar cei doi candidaţi sunt Juan Jesus, de la AS Roma, şi Bogdan Planic, de la FCSB. Jurnaliştii turci nu exclud nici venirea amândurora la echipă, după finalul sezonului: "Doi fundaşi vin la 'pachet'", susţine şi Sabah.com.tr.

  • Serdar Aziz, Sadik Ciftpinar (n.r. - accidentat) şi Simon Falette sunt singurii fundaşi centrali din lotul lui Fener, ultimul fiind împrumutat până la finalul sezonului de la Eintracht Frankfurt. 

Helmuth Duckadam, convins că Bogdan Planic nu continuă la FCSB

Bogdan Planic se pare că e decis să plece de la FCSB, aspect recunoscut şi de Helmuth Duckadam: "El trebuie să-şi dorească, din câte am văzut, nu-şi mai doreşte. De ce să încerci să convingi pe cineva? Dragoste cu forţa nu se poate. El şi-a făcut treaba, mi-a plăcut foarte mult, dar dacă el nu-şi mai doreşte, de ce să încerci să-l convingi, să-i ridici salariul? Nu mai ai cum să-i ridici salariul pentru că salariile nu vor mai fi la nivelul la care au fost acum un an", a declarat preşedintele de imagine al FCSB pentru Telekom Sport.  

Fenerbahce nu e singurul club interesat de Bogdan Planic. Evoluţiile sârbului la echipa lui Gigi Becali din ultimii ani nu au trecut neobservate, iar acesta are de unde alege la finalul sezonului. 

  • 91 de meciuri în toate competiţiile are Bogdan Planic la FCSB. 

Afla mai multe despre: gigi becalibogdan planicbogdan planic fcsbtransferuri gigi becalifcsb transferuri 

viewscnt
Articole similare