Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură după lovitură pentru Juventus! După Cristiano Ronaldo, un alt titular are coronavirus

Lovitură după lovitură pentru Juventus! După Cristiano Ronaldo, un alt titular are coronavirus

Juventus

Comentarii

Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv pentru coronavirus, însă nu este singurul jucător din lotul lui Juventus cu această problemă. Andrea Pirlo a pierdut un alt titular.

Juventus a anunţat, prin intermediul site-ului oficial, că în urma testelor pentru coronavirus, Weston McKennie a ieşit pozitiv. 

Astfel, lotul campioanei Italiei a intrat în izolare. Toţi jucătorii testaţi negativ se vor putea antrena şi juca meciuri oficiale, însă nu vor putea avea contact cu exteriorul grupului. 

McKennie, în vârstă de 22 de ani, este un mijlocaş american, împrumutat în vară de la Schalke, pentr o sumă iniţială de 4,5 milioane de euro. El a fost titular în ambele partide jucate de "bătrâna doamnă" în noua stagiune din Serie A. 


Cristiano Ronaldo are COVID-19! Starul portughez a fost testat pozitiv cu Coronavirus şi a intrat în izolare

Cristiano Ronaldo (35 de ani) are Coronavirus! Starul portughez s-a infectat cu COVID-19 şi a părăsit cantonamentul naţionalei Portugaliei.

Prezent la naţionala Portugaliei, starul lusitan a efectuat unul dintre testele de rutină, iar rezultatul a fost pozitiv.

Ronaldo a părăsit cantonamentul naţionalei Portugaliei pentru a se izola. Şeptarul lui Juventus va trebui să stea în izolare timp de 14 zile. Anunţul a fost făcut de oficialii federaţiei din Portugalia.

Afla mai multe despre: juventuscovidmckennie 

viewscnt
Articole similare