Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură după transferul lui Drăguşin! "Perla" lui Giovanni Becali poate trece la Florin Manea | EXCLUSIV

Lovitură după transferul lui Drăguşin! "Perla" lui Giovanni Becali poate trece la Florin Manea | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Florin Manea (43 de ani) este ce mai în vogă impresar al momentului din România, după realizarea transferului fantastic al lui Radu Drăguşin, de la Genoa la Tottenham, pentru aproximativ 30.000.000 de euro.

Sursele Orange Sport susţin că, în ultimele zile, au existat contacte indirecte pentru trecerea lui Dennis Man în portofoliul lui Florin Manea.

  • În prezent, Dennis Man e reprezentat de firma fraţilor Becali.

Dennis Man, tot mai aproape de Florin Manea

Nu a existat o linie directă între Florin Manea şi Dennis Man, până în acest moment, ci s-au purtat discuţii prin intermediari.

Fotbalistului i-ar surâde ideea unei schimbări. De asemenea, impresarul s-a arătat încântat de o colaborarea cu ”aripa” celor de la Parma.

"Mă bucur că sunt jucători care doresc să semneze cu mine. S-a văzut cu Radu Drăguşin, care a ajuns la nivelul acesta.

Cred că mi-am demonstrat seriozitatea. Am relaţii serioase la nivel european", a declarat Florin Manea, pentru Orange Sport.

Dennis Man traversează o formă sportivă foarte bună la Parma: a marcat 8 goluri şi a oferit 4 pase decisive în 16 meciuri disputate în Serie B şi este considerat unul dintre cei mai valoroşi jucători din campionat.

Recent, presa din Italia a anunţat că Napoli, AS Roma şi Sassuolo stau cu ochii pe jucătorul român, în vederea unui transfer, cel mai probabil în vară.

Tot în vară, Dennis Man va juca alături de naţionala României la EURO 2024, din Germania. O evoluţie foarte bună la turneul final i-ar putea permite să facă pasul mult dorit, la o formaţie cu pretenţii la trofee.

În acelaşi timp, o schimbare de impresar i-ar putea fi benefică. Florin Manea colaborează cu agenţia de impresariat GG11, cu sediul la Roma, care îi are în portofoliu, printre alţii, pe Guglielmo Vicario şi Radu Drăguşin de la Tottenham, Albert Gudmundsson de la Genoa, Danylo Sikan de la Şahtior sau Hamed Junior Traore de la Bournemouth.

Afla mai multe despre: dennis manflorin maneagiovanni becali 

viewscnt
Articole similare