Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură dură primită de Burleanu! Doi adversari periculoşi pot candida la alegerile FRF

Lovitură dură primită de Burleanu! Doi adversari periculoşi pot candida la alegerile FRF

Superliga

Comentarii

În primăvara, membrii FRF au votat, la grămadă, mai multe modificări în statutul Federaţiei, iar la final şi-au dat seama că Răzvan Burleanu strecurase un paragraf important în vederea alegerilor: candidaţii trebuiau să aibă minimum doi ani din ultimii cinci lucraţi în fotbalul românesc

Deciziile luate atunci au fost anulate de Ministerul Tineretului şi Sportului, iar FRF a decis să dea în judecată MTS pentru a menţine statutul votat atunci. Conform informaţiilor obţinute de Prosport, modificarea era făcută fix pentru a-i împiedica pe Ionuţ Lupescu şi Ciprian Marica să candideze.

Acum, din momentul în care Ministerul a respins hotărârile celor de la FRF, Lupescu şi Marica au drept de candidatură pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal.

”Aceste modificări, pentru a fi valide, trebuie să fie înregistrate şi la tribunal, acolo unde se aprobă schimbările de statut. Sincopa a survenit la Ministerul Tineretului şi Sportului, unde pachetul de schimbări trimis de la FRF a primit aviz negativ. Din acest motiv, niciuna din măsurile votate pe 27 mai nu poate fi trimisă la tribunal şi nici intra în vigoare”, scrie sursa citată..

Afla mai multe despre: burleanufrfalegerilupescumarica 

viewscnt
Articole similare