Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură financiară dată de Mihaela Buzărnescu după ce s-a calificat în optimi la Roland Garros. Câţi bani va primi

Lovitură financiară dată de Mihaela Buzărnescu după ce s-a calificat în optimi la Roland Garros. Câţi bani va primi

Tenis

Comentarii

Calificarea Mihaelei Buzărnescu în optimi la Roland Garros înseamnă şi o reţetă financiar importantă. Tenismena în vârstă de 30 de ani va primi 222.000 de euro dacă nu va reuşi să treacă de următorul tur.

Mihaela Buzărnescu surprinde în continuare. Dacă anul trecut se zbătea în preajma locului 400 WTA, acum a urcat pe 33 şi ascensiunea ei nu se opreşte aici. Sportiva născută în Bucureşti a reuşit să se califice în  optimile Roland Garros, după ce a trecut surprinzător de Elina Svitolina - una dintre jucătoarele care erau considerate favorite la trofeu.

Pentru Buzărnescu, faptul că s-a calificat în optimi la Roland Garros este cea mai importantă performaţă a carierei. Dincolo de rezultat, jucătoarea în vârstă de 30 de ani şi-a asigurat şi o sumă importantă. Astfel, dacă va fi eliminată de Madison Keys, va primi un cec de 222.000 de euro. În cazul în care trece de Keys, atunci câştigul va urca până la 380.000 de euro.

Sunt sume uriaşe pentru Mihaela Buzărnescu. Până la rezultatul de astăzi, românca reuşise să adune aproximativ 640.000 de euro din premiile din tenis. De asemenea, Buzărnescu va primi şi 240 de puncte în clasamentul WTA, pentru calificarea în optimi.

Afla mai multe despre: mihaela buzarnescuroland garrostenispremii 

viewscnt
Articole similare