Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură galactică! Juventus "fură" jucătorul mult dorit de Real Madrid. Transferul se poate face la iarnă

Lovitură galactică! Juventus "fură" jucătorul mult dorit de Real Madrid. Transferul se poate face la iarnă

Juventus

Comentarii

Real Madrid l-a transferat în vară pe Eden Hazard şi în aşteptarea lui Paul Pogba, Florentino Perez nu a mai făcut nicio mutare importantă pe piaţa transferurilor, iar acum este la un pas de a rata un fotbalist mult dorit pe "Santiago Bernabeu".

Presa din Italia a anunţat că oficialii celor de la Juventus sunt pregătiţi să înceapă negocierile cu danezul Christian Eriksen, de la Tottenham Hotspur. Jucătorul este dorit şi de Real Madrid, dar "galacticii" au ezitat să îl transfere în vară, aşteptându-l pe Paul Pogba. Totuşi, gruparea Los Blancos s-ar fi decis să îl cumpere pe Eriksen în această iarnă. 

Dar acum Juventus le poate lua faţa "galacticilor". Corriere dello Sport sugerează că Juventus îi va face danezului o ofertă oficială în iarnă. Eriksen mai are contract cu Tottenham până vara viitoare, iar odată ce intră în ultimele şase luni de contract poate semna cu orice echipă doreşte. Informaţiile italienilor indică faptul că Jose Mourinho nu se împotriveşte plecării playmaker-ului danez. 

Erisken, care a ajuns pe White Hart Lane în 2013, în aceeaşi vară cu Vlad Chiricheş, ar putea ajunge la campioana Italiei ori în iarnă, ori în vară. În cazul în care Juventus nu se înţelege pentru o sumă modică cu Spurs, "bătrâna doamnă" va aştepta până când lui Eriksen îi va expira contractul. 

Afla mai multe despre: christian eriksenreal madridjuventus 

viewscnt
Articole similare