You are here:

Lovitură grea încasată de o echipă din Superliga! Jucătorul este OUT pentru cel puţin o lună

Lovitură grea încasată de o echipă din Superliga! Jucătorul este OUT pentru cel puţin o lună

UTA

Comentarii

Alexandru Cîmpanu (23 de ani), aripa dreaptă a celor de la UTA, s-a accidentat şi va lipsi o lună!

Rednic nu se va putea baza pe Alexandru Cîmpanu

UTA Arad a câştigat partida cu Gloria Buzău, scor 1-0 şi se pregăteşte de duelul cu Poli Iaşi din Cupa României. Mircea Rednic a anunţat la conferinţa de presă lipsa lui Alexandru Cîmpanu, care s-a accidentat şi va lipsi o lună.

”Cîmpanu s-ar putea sa aibă o ruptură musculară, să vedem azi sau mâine, o să facă RMN-ul. E vina lui pentru că eu l-am surprins la ultimul antrenament când a zis că simte o contractură, nu ai voie să riştii cu aşa ceva, acum în loc să stea un meci, o să stea cel puţin o lună şi o să revină după pauză cred. Nu înţeleg de ce a riscat”, a declarat Rednic la conferinţa de presă. 

  • 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Alexandru Cîmpanu, potrivit Transfermarkt.

Născut la Chiajna, Cîmpanu a început fotbalul la Concordia, petrecând o scurtă perioadă şi în Germania, la Memmingen. A jucat în Liga 3, la CSM Alexandria, apoi a ajuns în primul eşalon, la FC Botoşani. În anul 2020, a fost achiziţionat de Universitatea Craiova, care a plătit pentru el o jumătate de milion de euro.

În urmă cu doar un an, FCSB a vrut să-l cumpere pe Alexandru Cîmpanu de la Universitatea Craiova şi chiar a făcut o ofertă în valoare de 500.000 de euro.

Propunerea a fost refuzată de Mihai Rotaru, care a cerut 2,5 milioane de euro. 

Afla mai multe despre: cîmpanuuta aradaccidentare superligarednic 

viewscnt
Articole similare