Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea pentru naţionala feminină de handbal! Crina Pintea, depistată pozitiv cu COVID-19. Ratează Campionatul European

Lovitură grea pentru naţionala feminină de handbal! Crina Pintea, depistată pozitiv cu COVID-19. Ratează Campionatul European

Handbal

Comentarii

Pierdere uriaşă pentru naţionala de handbal a României, înaintea debutului la Campionatul European din Danemarca. Unul dintre cei mai buni pivoţi din lume, Crina Pintea, a fost depistată pozitiv cu coronavirus şi nu va mai face parte din lot.

Vestea vine cum nu se poate mai rău pentru selecţionerii Bogdan Burcea şi Robert Licu, cu doar două zile înaintea plecării în Danemarca. Crina Pintea era un punct extrem de important în angrenajul naţionalei României, iar faptul că nu mai face parte din lot va cântări greu la turneul final.

De asemenea, membrii staff-ului se tem că ar exista şi alte jucătoare ce ar fi putut contacta noul virus, în ultimele zile. Noi teste vor fi făcute la nivelul întregii delegaţii. Îngrijorător este faptul că, în urmă cu câteva zile, Crina Pintea a luat parte la o şedinţă foto, alături de alte trei colege: Iulya Dumanska, Denisa Dedu şi Laura Popa.

România se va baza la acest Campionat European pe pivoţii Lorena Ostase de la CSM Slatina şi Alexandra Subţirică de la Gloria Buzău.

Turneul final Euro 2020 se desfăşoară în perioada 3-20 decembrie în Danemarca, iar România face parte din grupa D, u Germania (la 3 decembrie), cu Polonia (la 5 decembrie) şi cu Norvegia (la 7 decembrie). Crina Pintea a fost cel mai bun jucător la ultimul Euro din 2018, unde România a ocupat locul 4.

Afla mai multe despre: handbal 

viewscnt
Articole similare