Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură grea primită de PSG! Ce pedeapsă au primit parizienii

Lovitură grea primită de PSG! Ce pedeapsă au primit parizienii

Ligue 1

Comentarii

Paris Saint-Germain a primit o pedeapsă aspră în urma partidei de campionat împotriva rivalei de la Olympique Marseille.

Patru jucători din lotul campioanei Franţei au fost suspendaţi timp de o etapă după contribuţia lor la scandările rasiste care au avut loc în timpul meciului cu Olympique Marseille, din Ligue 1.

Randal Kolo Muani, Ousmane Dembele, Achraf Hakimi şi Layvin Kurzawa au fost suspendaţi timp de o etapă, a fost anunţul Ligii franceze, conform Reuters.

"Suspendaţi pentru un meci, decizie cu suspendare. Sancţiunea intră în vigoare începând de marţi, 10 octombrie", este decizia Ligii.

Liga a decis şi închiderea unei tribune de pe "Parc des Princes"

În timpul derby-ului din Ligue 1, împotriva celor de la Olympique Marseille, disputat pe stadionul echipei campioane, Parc des Princes, fanii parizieni au fost surprinşi bucurându-se cu scandări homofobe la adresa rivalilor de la Marseille, scandări la care au participat şi unii jucători ai celor de la PSG.

Liga a mai decis să închidă tribuna Auteuil de pe Parc des Princes pentru două meciuri, dintre care unul reprezintă pedeapsă cu suspendare.

PSG o va întâlni în următoarea etapă pe Rennes, în deplasare. Parizienii se află pe locul cinci în Ligue 1, cu 12 puncte. Liderul din Ligue 1, AS Monaco, are 14 puncte.

Campioana Franţei vine după un eşec usturător în UEFA Champions League, 4-1, împotriva celor de la Newcastle.

Afla mai multe despre: psgligue 1marseille 

viewscnt
Articole similare