Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură în plin pentru Reghecampf! Rotaru i-a mai găsit o datorie: "A spus că el va plăti şi acea sumă. Pare că acum a uitat"

Lovitură în plin pentru Reghecampf! Rotaru i-a mai găsit o datorie: "A spus că el va plăti şi acea sumă. Pare că acum a uitat"
Comentarii

Plecat în septembrie 2023 de la U Craiova la Al Tai, Laurenţiu Reghecampf are acum probleme cu patronul oltenilor, Mihai Rotaru.

Al doilea mandat al lui Laurenţiu Reghecampf pe banca Universităţii Craiova s-a consumat rapid. Antrenorul a stat doar şapte meciuri pe banca tehnică, iar la finalul lunii septembrie a plecat în Arabia Saudită, la Al Tai.

Reghecampf nu şi-a plătit nici acum clauza de reziliere pe care o avea la gruparea din Bănie, în valoare de 200 de mii de euro, iar Comisiile l-au obligat acum pe antrenor să-i achite suma respectivă lui Mihai Rotaru. Până nu-şi stinge datoriile, Laurenţiu Reghecampf nu mai poate antrena în fotbalul românesc.

Antrenorul a dezvăluit că negociază cu Mihai Rotaru o eventuală înţelegere, însă finanţatorul oltenilor a negat acest aspect şi a declarat că aşteaptă banii din partea lui Reghecampf.

"Are să dea bani şi clubului, şi mie personal. (n.r. Bănuiesc că i-aţi dat un împrumut) Exact, pe care încă nu l-a achitat integral, l-a achitat doar parţial. Are deja un an şi jumătate întârziere pentru ultima tranşă.

Are să-i achite şi clubului suma de 300 de mii de euro. 200 de mii de euro plus 100 de mii de euro pentru Bogdan Merişcanu, sumă pe care el şi-a asumat-o când a plecat. A spus că cei 100 de mii de euro îi va plăti tot el pentru Bogdan. Pare că între timp a uitat.

Nu ştiu cu cine vrea să se înţeleagă să nu mai plătească, dar cu mine nu are cum" , a declarat Mihai Rotaru pentru Orange Sport.

Ce a spus Reghecampf după ce a pierdut procesul cu Rotaru

"Negociez cu Rotaru. Îl consider prietenul meu pe viaţă şi ne vom înţelege! Este oltean şi se supără repede, dar sunt sigur că ne vom înţelege. Nu am de ce să fac apel la TAS, consider că după o lună de muncă la Craiova nu am ce să plătesc!

Comisia din cadrul FRF are jurisdicţie doar în România, iar conform deciziei eu nu pot antrena în România, însă nici nu am de gând!

Nu mă poate scoate nimeni din fotbal. Şi nu mă poate obliga nimeni să plătesc ceva! Pe Mutu l-au scos din fotbal, când a avut acele probleme cu Chelsea" , a spus Reghecampf pentru fanatik.ro.

Afla mai multe despre: reghecampfu craiova 

viewscnt
Articole similare