adplus-dvertising
You are here:

Lovitura incredibilă pe care o primeşte Gigi Becali. Cu ce echipă negociază Constantin Budescu. Jucătorul a recunoscut: ”Vezi că ştii?”

Lovitura incredibilă pe care o primeşte Gigi Becali. Cu ce echipă negociază Constantin Budescu. Jucătorul a recunoscut: ”Vezi că ştii?”

Superliga

Comentarii

Dorit de Gigi Becali la FCSB, Constantin Budescu are oferte de transfer de la mai multe echipe din Liga 1, printre care şi de la Craiova. Mijlocaşul de 30 de ani a lăsat de înţeles că nu se grăbeşte să plece.

Revenit în vară la Astra, după ce s-a despărţit de Al Shabab, Constantin Budescu este din nou printre cei mai buni jucători din Liga 1. Mijlocaşul de 30 de ani face un cuplu foarte bun cu Denis Alibec şi cei doi au reuşit să o implice pe Astra în lupta pentru titlu. Meciurile foarte bune făcute de Budescu au atras însă atenţia mai multor cluburi.

Gigi Becali ar vrea să-l transfere din nou pe Budescu la FCSB, CFR Cluj îi trimite bezele prin Dan Petrescu şi ultima intrată în cursă este Craiova. Echipa din Bănie încearcă în această iarnă să ridice valoarea lotului cu jucători capabili să se bată pentru primele locuri. Craiova l-a luat deja pe Nistor şi oltenii şi-ar dori acum să-l transfere şi pe Constantin Budescu.

Budescu a recunoscut că şi Craiova este interesată de transferul lui

La plecarea în cantonamentul din Antalya, mijlocaşul de 30 de ani a fost întrebat dacă rămâne la Astra. Budescu a lăsat de înţeles că nu se grăbeşte să plece, dar a recunoscut că este dorit de mai multe echipe. Printre ele se află şi Craiova, dar sunt şi cluburi din străinătate care-l vor:

”Depinde, nu pot spune nu, nu ştiu ce se va întâmpla, vom vedea, sunt echipe bune în campionatul românesc şi pot merge şi acolo, de ce nu... le ştiţi şi voi... (n.r. Îi sunt enumerate FCSB, CFR Cluj şi Craiova) Vezi că le ştii? Mai sunt echipe”, a spus Budescu.

Niculae nu-l lasă pe Budescu să se transfere

În vară, Constantin Budescu a semnat pe doi ani cu Astra şi Ioan Niculae nu este dispus să-l lase să se transfere. Cel puţin până în vară. Ioan Niculae a declarat că jucătorii importanţi vor rămâne la Astra, deoarece îşi doreşte un nou titlu:

”Budescu nu pleacă, nici vorbă! Gabriel Tamaş nu se duce nici la Craiova, nici în Israel, nicăieri. N-am cui să îi cer 3 milioane de euro. Oamenii aceştia s-au angajat la mine la nişte treburi, pe banii ăştia mulţi – puţini care sunt la Astra. Avem de câştigat campionatul. Nu pleacă nicăieri niciunul şi nu mai am ce să aduc. Ăştia sunt”, a spus Ioan Niculae pentru ProSport.ro.

viewscnt
Articole similare