Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru Manchester United înaintea meciului cu Atletico Madrid din Champions League! Are Covid-19 şi nu ştie deocamdată dacă poate evolua

Lovitură pentru Manchester United înaintea meciului cu Atletico Madrid din Champions League! Are Covid-19 şi nu ştie deocamdată dacă poate evolua

Manchester United

Comentarii

Mijlocaşul portughez Bruno Fernandes este infectat cu Covid-19 şi trebuie să aştepte până marţi seară, pentru a şti dacă va evolua pentru Manchester United în meciul cu Atletico Madridn, din manşa secundă a optimilor Ligii Campionilor.

Bruno Fernandes are Covid-19 şi nu ştie deocamdată dacă poate evolua în Manchester United -  Atletico Madrid

"Va trebui să aşteptâm până marţi, probabi va fi o decizie de ultim moment pentru el", a declarat antrenorul Ralf Rangnick. 

Tehnicianul german speră să-i recupereze şi pe Scott McTominay şi Luke Shaw, accidentaţi şi absenţi de la meciul cu Tottenham, de sâmbătă.

În tur, la Madrid, Manchester United şi Atletico au încheiat la egalitate, scor 1-1.

Pe finalul anului trecut, mijlocaşul portughez făcea o dezvăluire despre colegul său Cristiano Ronaldo şi a recunoscut, amuzat, că nu vorbesc aceeaşi limbă.

”Îmi place cum vorbeşti tu, pentru că în Portugalia se întâmplă fix acelaşi lucru. Există unele cuvinte în portugheză, încât dacă îl întrebi pe Cristiano, îţi va spune că eu şi Diogo vorbim altă limbă, deşi toţi trei suntem din aceeaşi ţară.

Cristiano vorbeşte cu unul dintre cele mai nasoale dialecte din limba portugheză. Ronaldo şi accentul lui de Madeira... Dumnezeule, jur că portughezii habar nu au ce vorbesc oamenii de pe insula asta”, a spus Bruno Fernandes.

Între timp, înaintea duelului din Champions League, Cristiano Ronaldo a înscris trei goluri pentru Manchester United în meciul de pe teren propriu cu Tottenham şi a devenit cel mai bun marcator all-time din fotbalul mondial, cu un total de 807 reuşite.

Afla mai multe despre: manchester united atletico madridchampions leaguebruno fernandes 

viewscnt
Articole similare