Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură pentru vedeta României pe finalul carierei! Inzaghi îl vrea la Inter cu orice preţ. Negocierile finale, în următoarele zile

 Lovitură pentru vedeta României pe finalul carierei! Inzaghi îl vrea la Inter cu orice preţ. Negocierile finale, în următoarele zilegalerie foto

Stranieri

Comentarii

Presa italiană scrie că Simone Inzaghi vrea să-l aducă la Inter Milano pe Ştefan Radu.

”Noul Inter al lui Simone Inzaghi începe să prindă formă” scrie presa italiană, despre începutul aventurii tehnicianului italian pe banca echipei campioane din Italia.

Inter trebuie să-şi apere sub comanda lui Simone Inzaghi titlul de campioană cucerit în era Antonio Conte, iar unul dintre primele obiective este întărirea lotului, conform aşteptărilor tehnicianului italian.

”Societatea nu poate investi totuşi sume importante în transferuri din cauza situaţiei financiare” anunţă jurnaliştii Veronica de Feudis şi Michele Caltagirone. ”Însă Inter nu va rata oportunitatea de a aduce jucători valoroşi” conchid cei doi.

Potrivit sursei citate, agentul Matteo Materazzi va avea o întâlnire în următoarele zile cu Beppe Marotta şi Piero Ausilio, cărora le va propune două transferuri pe care Simone Inzaghi le-ar dori la Inter. Este vorba despre doi jucători pe care antrenorul îi cunoaşte foarte bine din perioada Lazio Roma: Felipe Caicedo şi Ştefan Radu.

Inter vrea să-şi întărească zona defensivă, iar acesta este unul dintre motivele pentru care Simone Inzaghi insistă pentru aducerea lui Ştefan Radu, 34 de ani. ”Românul are avantajul de a juca într-o linie de trei, alternând cu Bastoni, Skirinar sau De Vrij, dar şi în zona mediană, în banda stângă” scrie sursa citată. ”L-ar înlocui pe Aleksandar Kolarov, un jucător care a dezamăgit stagiunea trecută. Românul este un fotbalsit de garanţie pentru antrenor”. O alternativă pentru Inter Milano ar putea fi Stefano Pirola, mai scrie sursa citată mai sus. Pe de altă parte, Caicedo ar putea deveni rezerva lui Romelu Lukaku şi el fiind un jucător pe care Simone Inzaghi îl cunoaşte foarte bine.

Radu Ştefan a devenit o adevărată instituţie la Lazio Roma. Românul a strâns 412 meciuri pentru formaţia romană, alături de care a cucerit şase trofee: trei Coppa Italia şi trei Supercoppa Italiana. Este fotbalistul cu cele mai multe apariţii în tricoul lazialilor, depăşind nume istorice precum Giuseppe Favalli, Giuseppe Wilson, Paolo Negro sau Aldo Pucinelli. Totodată, Radu este unul dintre idolii fanilor de pe Olimpico.

Lazio merge pe mâna lui Maurizio Sarri

Dacă va rămâne la Lazio, cel mai probabil Ştefan Radu va avea ocazia să lucreze alături de Maurizio Sarri.

Presa din Italia anunţă că oficialii lui Lazio sunt foarte aproape de a-l convinge pe Maurizio Sarri să semneze un contract pe două sezoane cu echipa unde este legitimat Ştefan Radu. 

Lazio este gata să-i pună pe masă 3 milioane de euro pe stagiune lui Sarri, plus bonusuri de performanţă şi opţiunea unui al treilea an de contract. Trecut pe la echipe din ligile inferioare în fotbalul italian, Maurizio Sarri s-a remarcat la Napoli, echipă pe care a pregătit-o între 2015 şi 2018. Prima şi singura sa experienţă în afara ţării a avut loc în sezonul 2018/2019, când antrenorul italian a pregătit-o pe Chelsea, iar în stagiune trecută, a fost antrenorul lui Juventus. Maurizio Sarri a cucerit Europa League, în 2019, pe banca lui Chelsea, iar anul trecut a reuşit să aducă titlul de campioană în Serie A pentru Juventus.

Afla mai multe despre: ştefan radulaziointer milanosimone inzaghicaicedo,  

viewscnt
Articole similare