Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură! Politician puternic, susţinător al unui club de tradiţie din Liga 2. Cornel Dinu dezvăluie ce a vorbit cu el: "Ţin cu poporul ăsta"

Lovitură! Politician puternic, susţinător al unui club de tradiţie din Liga 2. Cornel Dinu dezvăluie ce a vorbit cu el: "Ţin cu poporul ăsta"

U Cluj

Comentarii

Expertul Telekom Sport, Cornel Dinu, a comentat ultima victorie a lui U Cluj din Liga 2 şi a dezvăluit că "şepcile roşii" se bucură de susţinerea unui politician puternic, după ce a discutat direct cu acesta.

Ce a aflat Cornel Dinu despre Emil Boc: "Trebuie să merg şi la CFR, dar eu sunt 'U-ist', domnule"

U Cluj, cel mai susţinut club de fotbal de clujeni, a rămas ani de zile în Liga 2, dar în acest sezon pare că se îndreaptă spre promovarea în Liga 1. Deşi din punct de vedere sportiv este în umbra lui CFR Cluj, campioana României, echipa se bucură de sprijinul autorităţilor şi are un fan special în persoana primarului Emil Boc. 

În trecut, acest aspect i-a fost recunoscut lui Cornel Dinu, cel care s-a arătat încântat că un club de tradiţie e pe cale să revină în Liga 1. Iar fostul prim-ministru al României, Emil Boc, nu şi-a ascuns simpatia faţă de echipa care evoluează în prezent pe Cluj Arena. 

"Mă bucur foarte mult că revine istoria, tradiţia şi cred că un rol decisiv îl are Boc. Aş vrea să-l îmbrăţişez, dacă e adevărat şi cred că e adevărat. Îmi aduc aminte la o aniversare prin 2006... E un om de bun simţ, face parte din grupul de la Cluj, care e mai comentabil, se mai schimbă lucrurile, dar el mi se pare că a rămas cu picioarele pe pământ. Eu sper ca U Cluj... Mai are nişte şanse să se ducă chiar pe locul al doilea, peste Hermannstadt (n.r. - în Liga 2).

Vreau să spun foarte scurt. Era o sărbătoare care coincidea cu CFR-ul. M-am întâlnit cu primarul Boc la meciul de după amiază, care era pe stadionul lui U Cluj, nu era arena nouă. M-a rugat să merg cu el şi unde se serba un anumit număr de ani de CFR Cluj. 

Am mers şi acolo şi la final mi-a spus <<Domnul Dinu, trebuie să merg şi la CFR, dar eu sunt 'U-ist', domnule. Ţin cu poporul ăsta>>. Din punctul ăsta de vedere îl apreciez şi am numai veşti bune în sensul ăsta, de felul cum administrează Clujul",  a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport. 

În acest sezon, U Cluj e pe locul al treilea în Liga 2, la două puncte de locul secund, pe care e Hermannstadt, şi la nouă puncte de liderul Petrolul Ploieşti, care tocmai a pierdut sprijinul financiar din partea Veolia. 

Emil Boc, despre sprijinul acordat lui U Cluj

"Pentru noi, Universitatea Cluj rămâne prioritatea sportului clujean şi promovarea în prima ligă, iar din perspectiva noastră, vom aloca resursele financiare permise de lege şi de buget astfel încât să îşi îndeplinească acest obiectiv", a declarat Emil Boc în ianuarie. 

Afla mai multe despre: cornel dinuemil bocemil boc u cluju cluju cluj liga 2 

viewscnt
Articole similare