Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitura primită de Cristiano Ronaldo! Poliţia a decis redeschiderea anchetei în care fotbalistul e acuzat de viol

Lovitura primită de Cristiano Ronaldo! Poliţia a decis redeschiderea anchetei în care fotbalistul e acuzat de viol
Comentarii

Kathryn Mayorga, în vârstă de 34 ani, a afirmat într-o plângere depusă în statul Nevada că Rolando a sodomizat-o cu forţa, pe 13 iunie 2009, şi a exercitat presiune pentru a o face să semneze un acord financiar care o obliga să păstreze tăcerea. Cristiano Ronaldo a dezminţit totul. Poliţia americană a decis redeschiderea anchetei în acest caz.

„Fake news”, a afirmat duminică atacantul clubului italian Juventus Torino, într-un scurt mesaj video, în limba engleză, postat pe contul său de Instagram. Poliţia din Las Vegas a anunţat luni că a redeschis ancheta în cazul acuzaţiilor de viol aduse de o americană împotriva portughezului Cristiano Ronaldo, starul mondial al fotbalului, care a dezminţit categoric agresiunea asupra tinerei femei, în camera sa de hotel, în iunie 2009, informează AFP.

„Plângerea doamnei Mayorga, probele fizice ale agresiunii sale sexuale (…) nu sunt „fake news” „, a reacţionat avocatul acesteia, Leslie Stovall, într-un comunicat, potrivit Agerpres. Pe 13 iunie 2009, Mayorga a denunţat un presupus viol la poliţia din Las Vegas şi a făcut obiectul unui control medical.
 

 

Afla mai multe despre: ronaldoviolproblemescandal 

viewscnt
Articole similare