You are here:

Lovitură sub centură pentru Rapid! Golgheterul lui Marius Şumudică riscă o suspendare imensă, după o declaraţie nefericită

Lovitură sub centură pentru Rapid! Golgheterul lui Marius Şumudică riscă o suspendare imensă, după o declaraţie nefericităgalerie foto

Superliga

Comentarii

Christopher Braun (33 de ani) ar putea fi sancţionat de Comisia de Disciplină, după declaraţiile făcute la finalul partidei Rapid - Dinamo 1-1.

Pe 18 august 2024, Rapid şi Dinamo s-au înfruntat în Giuleşti în derby-ul etapei a şasea din Superliga. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1, în ceea ce a reprezentat ultimul meci al lui Neil Lennon pe banca formaţiei de sub Grant.

După fluierul de final, Christopher Braun, căpitanul giuleştenilor din ”era” Neil Lennon, a distrus arbitrajul lui Iulian Călin, după ce împotriva echipei sale a fost acordat un penalty discutabil.

Iulian Călin nu a rămas indiferent după declaraţiile acide ale lui Braun şi a ieşit la atac

Din informaţiile obţinute de Golazo, Iulian Călin, centralul partidei Rapid - Dinamo, s-a plâns Comisiei Centrale a Arbitrilor, deranjat de declaraţiile jucătorului, iar Kyros Vassaras, preşedintele CCA, l-a reclamat pe neamţ la Comisia de Disciplină.

Conform regulamentului, Braun riscă să stea opt etape pe tuşă pentru declaraţiile sale tăioase la adresa arbitrajului.

„Cred că meritam să câştigăm. Nu am văzut bine faza în care s-a dictat penalty, însă arbitrajul a fost o glumă nenorocită. Dacă voi vorbi mai mult, voi avea probleme, însă arbitrajul a fost o glumă. Arbitrul a făcut mai multe greşeli”, a spus Braun, după Rapid - Dinamo 1-1.

  • Două goluri a marcat Chris Braun în acest sezon, fiind lider în clasamentul golgheterilor din tabăra Rapidului.
  • VIDEO | Rezumatul partidei Rapid - Dinamo 1-1

Afla mai multe despre: superligarapidbraunşumudică 

viewscnt
Articole similare