Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură totală! Motivul ascuns pentru care Planic a gafat incredibil. Ce i-au cerut MM Stoica şi Dică fundaşului de la FCSB

Lovitură totală! Motivul ascuns pentru care Planic a gafat incredibil. Ce i-au cerut MM Stoica şi Dică fundaşului de la FCSB

FCSB

Comentarii

Bogdan Planic a greşit grav la golul marcat de Batin, reuşită prin care Concordia Chiajna a provocat surpriza etapei şi a învins-o pe FCSB. Căpitanul roş-albaştrilor şi-a recunoscut, la final, eroarea, dar puţini sunt cei care ştiu ce se află ascuns în spatele evoluţie modeste a fundaşului sârb.

Prestaţiile lui Bogdan Planic au început să scadă teribil în ultima perioadă, iar pentru acest lucru există două explicaţii importante. Prima ar fi aceea că fotbalistul este derutat de schimbările pe care Dică şi Becali le fac în centrul defensivei.

Sârbul începuse să se înţeleagă excelent cu Bălaşa, dar acesta a fost mai întâi scos din echipă la insistenţele patronului, iar apoi n-a mai putut fi folosit pentru că s-a accidentat. Planic a fost nevoit să facă pereche, rând pe rând, cu Momcilovic, Morais, Nedelcu şi, mai nou, Lucian Filip.

În aceste condiţii, apărătorul a simţit nevoia să facă mult mai mult decât făcea până atunci. I s-a oferit şi banderola de căpitan, iar asta l-a responsabilizat şi mai mult, dar l-a şi apăsat. Intrat în vizorul echipei naţionale a Serbiei, Planic ar fi ratat convocările din această perioadă din cauza evoluţiilor modeste din Liga I.

DE CE A GAFAT ÎN MECIUL CU CHIAJNA

Duminică seară, la Voluntari, Chiajna a învins-o pe FCSB, scor 1-0. Golul marcat de Batin a plecat de la o gravă eroare a lui Planic. Sârbul a anticipat greşit traiectoria balonului, la un contraatac al oaspeţilor, şi s-a dus ”sanie” total neinspirat, lăsându-l pe atacantul ilfovenilor singur cu portarul.

Înaintea partidei cu Chiajna, în mai multe şedinţe şi discuţii, Planic ar fi fost instruit de MM Stoica şi Nicolae Dică să nu ia cartonaş galben. Fotbalistul este la limita suspendării, iar dacă ar fi fost avertizat ar fi lipsit în derby-ul cu Universitatea Craiova.

Aşa se explică faptul că Planic nu doar că a ratat complet intervenţia la minge în duelul cu Batin, dar nici măcar n-a încercat să-l oprească prin fault pe adversarul său.

Afla mai multe despre: mm stoicadicaplanicfcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare