You are here:

Lovitură uriaşă! FCSB a pierdut un titular de drept pentru meciul cu LASK Linz: "E inadmisibil! S-a terminat meciul şi s-a dus la arbitru"

Lovitură uriaşă! FCSB a pierdut un titular de drept pentru meciul cu LASK Linz: "E inadmisibil! S-a terminat meciul şi s-a dus la arbitru"

FCSB

Comentarii

FCSB a suferit o pierdere importantă pentru meciul tur cu LASK Linz din play-off-ul Europa League. Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al campioanei României, a făcut anunţul la aproape 24 de ore distanţă de la meciul cu Sparta Praga.

Prima manşă a play-off-ului Europa League, cu LASK Linz, o va găsi pe FCSB fără unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din echipă. Este vorba despre Valentin Creţu (35 de ani), fundaşul dreapta al echipei "roş-albastre" şi unul dintre oamenii de bază.

Valentin Creţu, pierdere importantă pentru FCSB în turul cu LASK Linz din play-off-ul Europa League.

Valentin Creţu a încasat un "galben" la finalul meciului, după ce s-a dus la arbtitrul Morten Krogh să protesteze pentru maniera de arbitraj din timpul partidei. Fundaşul dreapta a văzut un "galben" şi va lipsi la meciul tur cu LASK Linz din play-off-ul Europa League.

Mihai Stoica a spus că "e inadmisibil" ce a făcut Valentin Creţu: "Ce a făcut Creţu e inadmisibil. S-a terminat meciul şi s-a dus la arbitru să protesteze, a luat "galben" şi nu va juca în play-off-ul Europa League. (...) El şi cu Dawa erau la limita suspendării", a declarat Mihai Stoica, la Prima Sport.

FCSB joacă împotriva lui LASK Linz în play-off-ul Europa League, în dublă manşă, pe 22 august în deplasare şi pe 30 august pe teren propriu.

Afla mai multe despre: valentin cretufcsbmihai stoicacartonassuspendareeuropa league 

viewscnt
Articole similare