Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lovitură URIAŞĂ pregătită de Gigi Becali! Un titular din naţionala lui Contra vine la FCSB

Lovitură URIAŞĂ pregătită de Gigi Becali! Un titular din naţionala lui Contra vine la FCSB

FCSB

Comentarii

Alexandru Chipciu ar putea reveni la FCSB! Fotbalistul care aparţine de Anderlecht ar putea reveni după trei ani pentru echipa roş-albastră.

Ajuns la 30 de ani, Alexandru Chipciu poate reveni la FCSB! Titular în naţionala României şi aflat sub contract cu Anderlecht Bruxelles, Chipciu nu va fi păstrat în lot pentru sezonul viitor şi a trezit atenţia grupării patronate de George Becali.

În sezonul 2018-2019, Chipciu a jucat la Sparta Praga în poziţia de fundaş dreapta, o zonă sensibilă în echipa lui Bogdan Andone, după plecarea lui Romario Benzar. ”Dacă se poate îl luăm imediat. L-am rugat pe MM Stoica să se intereseze despre situaţia lui” a confirmat Gigi Becali pentru Gazeta.

Chipciu este de altfel unul dintre fotbaliştii preferaţi ai lui MM Stoica, care se presupune că va face tot posibilul pentru a-şi aduce favoritul înapoi la echipă.

Alex Chipciu a evoluat timp de patru sezoane la FCSB, formaţie pentru care a marcat 34 de goluri în 168 de meciuri. La FCSB, Chipciu a cucerit trei titluri de campion al României şi alte patru trofee. Este campion şi în Belgia cu Anderlecht, formaţie alături de care a cucerit şi Supercupa Belgiei. În naţionala României, Alex Chipciu are 45 de selecţii şi 6 goluri. 

Afla mai multe despre: alexandru chipciugeorge becali 

viewscnt
Articole similare