Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LPF a anunţat sancţiunile după scandalul de xenofobie de la Farul - Sepsi. Hagi şi Grozavu, suspendaţi. Rapid a fost amendată şi ea

LPF a anunţat sancţiunile după scandalul de xenofobie de la Farul - Sepsi. Hagi şi Grozavu, suspendaţi. Rapid a fost amendată şi ea

Superliga

Comentarii

Tehnicienii Gheorghe Hagi şi Leo Grozavu au fost suspendaţi două etape şi amendaţi de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, ca urmare a eliminărilor şi incidentelor de la meciul de luni Farul – Sepsi, scor 1-0, din Liga 1. De asemenea, clubul Farul a fost penalizat cu 10.500 de lei.

În ultimul minut al partidei, antrenorii Gheorghe Hagi şi Leo Grozavu au fost trimişi în tribune. Cei doi au părăsit terenul după îndelungi discuţii cu arbitrii.

“FC Farul Constanţa vs. ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Eliminări, incidente – Se sancţionează domnul Daniel Stoian (maseur Farul) cu suspendare pentru o lună şi penalitate sportivă de 720 lei; se sancţionează domnul Gheorghe Hagi (antrenor Farul) cu suspendare pentru două etape şi penalitate sportivă de 360 lei; se sancţionează domnul Leo Grozavu (antrenor Sepsi OSK) cu suspendare pentru două etape şi penalitate sportivă de 4.500 lei; se sancţionează clubul FC Farul Constanţa cu penalitate sportivă de 10.500 lei”, este decizia comisiei.

Tot miercuri, au fost penalizate FC Argeş şi FC Rapid, după incidentele de la meciul direct din 7 august.

“ACS Campionii FC Argeş vs. FC Rapid 1923 – Incidente - Se sancţionează clubul ACS Campionii FC Argeş cu penalitate sportivă de 5.000 lei; Se sancţionează clubul FC Rapid 1923 cu penalitate sportivă de 5.000 lei”, se arată pe site-ul LPF.

Afla mai multe despre: hagi 

viewscnt
Articole similare