You are here:

LPF a publicat echipa etapei a 3-a! Dorinel Munteanu, antrenorul rundei după ce a bătut-o pe FCSB

LPF a publicat echipa etapei a 3-a! Dorinel Munteanu, antrenorul rundei după ce a bătut-o pe FCSB

Superliga

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun unsprezece.

Dorinel Munteanu a fost ales antrenorul din echipa etapei a 3-a

Iată cum arată echipa ideală a etapei a treia:

PORTAR

Lukáš Zima (Petrolul Ploieşti) - Unul dintre cei mai buni portari din SuperLigă. A dovedit-o şi în ultima rundă, când a fost imposibil de invins.

FUNDAŞI

Ştefan Vlădoiu (Universitatea Craiova) - O evoluţie consistentă în banda dreaptă, unde a făcut faţă cu brio atacurilor adverse.

Rijad Sadiku (FC Botoşani) - S-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. S-a completat bine cu colegii din centrul apărării, Miron şi Şeroni.

Dmytro Pospielov (Unirea Slobozia) – Pe lângă jocul sigur din defensivă, a marcat golul care le-a asigurat ialomiţenilor un punct.

Florin Ştefan (Sepsi OSK Sf. Gheorghe) - Marchează şi punctează ofensiv a doua rundă la rând, asta după ce a oferit o pasă decisivă în etapa precedentă.

MIJLOCAŞI

Sergiu Hanca (Petrolul Ploieşti) - A contribuit decisiv la golul care le-a adus ploieştenilor victoria în derby-ul cu Rapid.

Takuto Oshima (Universitatea Craiova) - A impresionat la debutul său pe prima scenă prin atitudinea cu care a tratat fiecare fază de joc.

Juri Cisotti (Oţelul Galaţi) – Căpitanul gălăţenilor a făcut un meci perfect în faţa campioanei. A înscris pentru a 10-a oară în 39 de partide jucate în SuperLigă.

Ştefan Bodişteanu (FC Botoşani) - A marcat golul care le-a adus botoşănenilor întâiul succes din acest sezon. Este un jucător care merită urmărit cu atenţie.

ATACANŢI

Ricardo Matos (FC Gloria Buzău) – A izbutit o dublă, prima dintre reuşite fiind printre cele mai frumoase din acest sezon.

Elvir Koljic (Universitatea Craiova) – „Dragonul" a deschis drumul oltenilor spre o victorie cu greutate. A fost a 38-a reuşită a sa în Superligă.

ANTRENORUL ETAPEI

Dorinel Munteanu (Oţelul Galaţi) – Conduşi excelent de pe bancă, gălăţenii le-au produs roş-albaştrilor prima înfrângere pe noua arenă „Steaua”.

Afla mai multe despre: echipa etapeisuperligadorinel munteanu 

viewscnt
Articole similare