Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

LPF a publicat echipa etapei a 5-a. Trei jucători din tabăra Rapidului: „Săpunaru, exemplu pentru tinerii fotbalişti”

LPF a publicat echipa etapei a 5-a. Trei jucători din tabăra Rapidului: „Săpunaru, exemplu pentru tinerii fotbalişti”

Superliga

Comentarii

Liga Profesionistă de Fotbal a publicat, azi, echipa etapei cu numărul 5 din Liga I.

În etapa cu numărul 5 a avut loc derby-ul dintre Rapid şi FCSB, scor final 1-0.

Cum arată echipa etapei conform LPF:

PORTAR

Florin Iacob (UTA / 27 de ani) - A închis foarte bine poarta şi în acest meci. Este un portar experimentat, care dă siguranţă echipei.

FUNDAŞI

Claudiu Belu-Iordache (Rapid / 27 de ani) - A făcut cel mai bun meci din acest sezon, controlând perfect flancul drept.

Cristian Săpunaru (Rapid / 37 de ani) - A fost liderul care şi-a condus echipa spre succes în derby. Este un exemplu pentru tinerii fotbalişti din Liga 1.

Grigore Turda (FC Argeş / 24 de ani) - Pe lângă evoluţia ireproşabilă din defensivă, a înscris şi golul care a adus liniştea în tabăra piteştenilor.

Junior Morais (Rapid / 35 de ani) - A depus un efort fantastic pe toată durata derby-ului, reuşind să acopere perfect ambele faze de joc.

MIJLOCAŞI

Liviu Antal (UTA / 32 de ani) - Introdus pe teren în ultima jumătate de oră, a înscris unul dintre cele mai frumoase goluri din acest început de sezon. A fost a 45-a reuşită din contul său pe prima scenă.

Jonathan Rodriguez (CFR Cluj / 31 de ani) - A dominat centrul terenului. A făcut cel mai bun meci în tricoul clujenilor.

Malcom Edjouma (FC Botoşani / 24 de ani) - A făcut faza din care moldovenii au marcat singurul gol al meciului de la Mediaş. Este un jucător care merită o atenţie deosebită, evoluţiile sale fiind tot mai bune.

Cristi Dumitru (FC Argeş / 19 ani) - Revenit la Piteşti, a înscris un gol şi a fost printre cei mai buni de pe teren.

ATACANŢI

Bogdan Rusu (CS Mioveni / 31 de ani) - A marcat golul care i-a dus Mioveniului a doua victorie la rând pe teren advers. Graţie reuşitei sale, argeşenii au urcat până pe locul 10.

Adam Nemec (FC Voluntari / 35 de ani) - A marcat singurul gol al meciului cu Academica. A fost a 22-a reuşită pe prima scenă din România pentru jucătorul slovac.

ANTRENORUL ETAPEI

Marius Croitoru (FC Botoşani / 40 de ani - FOTO) - Continuă să facă minuni pe banca Botoşaniului, asta chiar dacă lotul s-a schimbat mult şi în această vară. Remarcabil faptul că păstrează stilul ofensiv, un stil plăcut oricărui microbist.

Dumitru Dragomir îl avertizează pe Becali: „Iordănescu are sânge în instalaţii! E al dracului ca taică-su”

Afla mai multe despre: rapidfcsbcristi sapunarulpf 

viewscnt
Articole similare