You are here:

”Lucescu îl va chema la naţională”. Fotbalistul care i-a luat ochii selecţionerului după prestaţia din derby

”Lucescu îl va chema la naţională”. Fotbalistul care i-a luat ochii selecţionerului după prestaţia din derby

Echipa națională

Comentarii

Daniel Bîrligea a deschis scorul în minutul 26 al meciului Dinamo - FCSB, cu o execuţie acrobatică.

Duckadam, laude pentru Daniel Bîrligea

FCSB a câştigat, în deplasare, pe Arena Naţională, derby-ul cu Dinamo, scor 2-0, în etapa a 13-a din Superliga României. Golurile roş-albaştrilor au fost marcate de Daniel Bîrligea, în minutul 26, şi de Alex Musi, în minutul 90+3.

Olaru i-a pasat cu capul lui Bîrligea, iar atacantul în vârstă de 24 de ani a marcat din ”foarfecă”. 

Helmuth Duckadam a apreciat evoluţia lui Daniel Bîrligea din meciul cu Dinamo şi a zis că este sigur că Mircea Lucescu l-a remarcat şi îl va chema la naţională!

”Bîrligea în perioada în care a fost la CFR a trecut printr-o formă sportivă slabă. Faptul că a venit la Steaua şi a reuşit să marcheze, bravo lui. Este în creştere de formă! Lucescu îl va lua la echipa naţională când va merita. La următoarea acţiune a lotului naţional va fi acolo”, a declarat Duckadam. 

  • A fost al patrulea gol reuşit de Bîrligea în tricoul FCSB-ului, în 6 meciuri.

Becali, despre Bîrligea:

„Execuţia lui Bîrligea, mai rar aşa ceva. Când îl vedeam la CFR mă ofticam foarte tare. ”Bă, cum nu am şi eu un jucător aşa?”. Şi când a venit, i-am spus şi lui MM, ”să vezi tu goluri acum”. Are bărbăţie, are tărie, nu are niciun fel de emoţie. Asta are Bîrligea. Nu ai treabă cu el, pe el îl interesează doar fotbalul.

(n.r. Vă temeţi că ar putea pleca de la FCSB?) Nu mă tem, pentru că trebuie să plătească cineva clauza ca să plece. Să plece sănătos dacă plătesc 15.000.000 de euro”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: mircea lucescubîrligearomânia 

viewscnt
Articole similare