Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luchin a fost prezentat oficial la noua sa echipă: ”Nu m-a interesat partea financiară”

Luchin a fost prezentat oficial la noua sa echipă: ”Nu m-a interesat partea financiară”

Superliga

Comentarii

Srgian Luchin s-a despărţit de CFR Cluj şi a semnat cu Viitorul. Fundaşul de 32 de ani spune că, în momentul în care l-a sunat Gică Hagi, nu l-a interesat prea mult partea financiară.

Luchin a jucat foarte puţin la CFR Cluj, astfel că în această vară a decis să schimbe aerul. Fundaşul central a ales oferta venit de la Viitorului, unde speră că va prinde mai multe minute. Luchin spune că este bucuros că va lucra din nou cu Gică Hagi, pe care l-a mai avut antrenor la Poli Timişoara.

”Viitorul deja este un nume în fotbalul românesc, campioana României de acum 2 ani, plus faptul că eu am mai lucrat la Timişoara cu domnul Hagi, a fost simplu. M-a întrebat dacă vreau să vin la Viitorul, răspunsul meu a fost da, lucrurile au fost simple. Îmi doresc să joc, pentru că anul trecut mi-au lipsit meciurile, nu am primit şanse foarte mari de a juca, anul ăsta îmi doresc să joc mult mai multe meciuri şi, clar, să câştigăm fiecare mec.

Am ales Viitorul dintr-un anume motiv. Cum am mai spus, în ultimul an nu am jucat multe meciuri oficiale şi mi-a lipsit chestia asta. Mă simt oarecum ca la început de carieră, mi-e dor de fotbal. Ştim cu toţii stilul lui Mister, Viitorul joacă fotbal. Nu m-a interesat partea financiară, îmi doresc foarte mult să joc”
, a declarat Luchin.

Afla mai multe despre: srgian luchinviitorulcfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare