Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luchin, după remiza de la Voluntari: ”E un egal care ne mulţumeşte. E foarte important fiecare punct”

Luchin, după remiza de la Voluntari: ”E un egal care ne mulţumeşte. E foarte important fiecare punct”

Dunarea Calarasi

Comentarii

Formaţia FC Voluntari a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Dunărea Călăraşi, într-un meci din etapa a XXIV-a a Ligii I.

La finalul partidei, Srdjan Luchin, fostul fotbalist de la FCSB şi Dinamo, achiziţionat în această iarnă de Dunărea Călăraşi, s-a declarat mulţumit de rezultat. Luchin crede că Dunărea va creşte în joc de aici încolo şi pe parcursul sezonului, lucrurile vor arăta mai bine pentru noua sa echipă:

”Am cedat iniţiativa, dar am avut ocazii de a marca. E un egal care ne mulţumeşte, sper că o să pregătim mai bine ambele jocuri şi o să adunăm puncte. E greu să te integrezi imediat sau să ai relaţiile de joc pe care ţi le doreşti, dar cred că până acum am avut ocazii bune de a marca şi uşor uşor vor veni şi golurile. Ne dorim şi în Cupa să mergem mai departe. Dacă vom pierde...de fapt noi nu avem nimic de pierdut în Cupa, dar în campionat este foarte important să acumulăm puncte. Orice punct este important pentru noi. Nu va fi un meci special pentru mine” a declarat Srdjan Luchin pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: srdjan luchin 

viewscnt
Articole similare