Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Lui MM Stoica nu-i vine să creadă că FCSB a primit ”undă verde” pentru a juca pe Ghencea: ”Sunt mai pesimist” | EXCLUSIV

Lui MM Stoica nu-i vine să creadă că FCSB a primit ”undă verde” pentru a juca pe Ghencea: ”Sunt mai pesimist” | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Proiectul de lege anunţat de Marcel Ciolacu în decembrie, prin care se va permite echipei FCSB să evolueze pe stadionul din Ghencea, a fost promulgat miercuri de preşedintele Iohannis.

FCSB va putea să joace pe stadionul Steaua – Ghencea, după adoptarea unui proiect de lege în Parlament, a anunţat preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

Miercuri, legea a fost promulgată de preşedintele Klaus Iohannis şi urmează să intre în vigoare după ce va fi publicată în Monitorul Oficial. 

 Lui MM Stoica nu-i vine să creadă că FCSB a primit ”undă verde” pentru a juca pe Ghencea: ”Sunt mai pesimist” | EXCLUSIV 

Gigi Becali a primit vestea începutului de an: conform ProSport s-a promulgat legea prin care FCSB are liber să joace pe Stadionul Ghencea!

În ciuda acestei veşti, MM Stoica, managerul general de la FCSB, nu este foarte optimist. 

”A căzut o barieră, mai sunt şi trape (n.r. râde).. Pff, trebuie justificări de alt gen acum, tot ca să nu ni se permită să jucam acolo. Sunt sigur că o să gasească. Sunt eu mai pesimist aşa.

E important să joci în Bucureşti, dacă Arena e închisă? Unde jucăm? Au fost situaţii de genul (n.r. când am jucat afară). Suporterii cei mai mulţi sunt în Ghencea, e alt interes acolo. Nu sunt optimist, să vedem...”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

Reacţia categorică a lui Victor Piţurcă

Victor Piţurcă refuză vehement varianta „FCSB în Ghencea”! Fostul selecţioner îl avertizează pe Gigi Becali că revenirea vicecampioanei României în „Templu” ar putea avea urmări grave.

Din punctul de vedere al lui Piţurcă, FCSB nu are ce căuta în Ghencea până în momentul în care acest scandal al identităţii va fi încheiat.

„Ciolacu ar trebui să facă ceva pentru sportul românesc, în primul rând ar trebui să facă pentru oamenii acestei ţări şi pe urmă pentru sportul românesc. Văd că pe Ciolacu îl interesează să joace FCSB în Ghencea. De ce? Asta duce la dezbinare. Dacă se întâmplă asta, după primul joc, nu o să mai meargă FCSB acolo, nu o să mai vrea Gigi, pentru că o să fie înjurat şi jignit cum nu a mai fost de mult.

Ce îi trebuie lui? Acum echipă se numeşte FCSB, joacă pe Arena Naţională şi cu asta basta! De ce să ajungem acolo, să fie război între Peluza Sud şi Peluza Nord? Nu, FCSB e FCSB, Steaua e Steaua. Aşa au hotărât instituţiile noastre şi aşa trebuie să fie. Dacă se vor schimba lucrurile şi echipa va redeveni Steaua, atunci poate pot să meargă în Ghencea”, a declarat Victor Piţurcă pentru Orange Sport.

FCSB, tot mai aproape de Ghencea. MM Stoica: ”E clar de ce vrem asta” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: fcsbghenceacsa steaua 

viewscnt
Articole similare