You are here:

Lui Răzvan Lucescu nu îi stă gândul la meciul cu FCSB din Europa League. Partida care îi dă bătăi de cap fostului selecţioner: ”Este mai important”

Lui Răzvan Lucescu nu îi stă gândul la meciul cu FCSB din Europa League. Partida care îi dă bătăi de cap fostului selecţioner: ”Este mai important”
Comentarii

Răzvan Lucescu a declarat că nu se gândeşte la meciul cu FCSB din Europa League, cel puţin pentru moment.

FCSB o va întâlni pe PAOK Salonic în etapa a doua din Europa League, într-o partidă ce se va disputa în Grecia, în infernul de pe Toumba. 

Răzvan Lucescu, antrenorul campioanei Greciei, a recunoscut că nu se concentrează în acest moment pe meciul cu FCSB, ci pe debutul în Europa League, contra turcilor de la Galatasaray, dar şi asupra derby-ului cu Panathinaikos din etapa a patra a campionatului.

Urmează meciuri de foc pentru PAOK şi Răzvan Lucescu

"Sunt opt meciuri, opt meciuri diferite. Nimeni nu ştie nimic, nimeni nu înţelege nimic. E primul an în noul format, nu se pot face calcule. Meci după meci şi vedem. 

Până la meciul cu Steaua (n.r. - FCSB) avem un alt meci, cu Galatasaray, şi până la acel meci avem meciurile de campionat, imediat după întrerupere cu Panathinaikos. Deci, pentru mine, asta e mai important, decât ce va fi cu Steaua (n.r. - FCSB) peste o lună. Vorbim atunci când va fi cazul", a declarat Răzvan Lucescu, la revenirea în România

După trei etape, PAOK are nouă puncte în Grecia.

Răzvan Lucescu, mesaj pentru tatăl său: "Nu ţine cont de nimic, să te bucuri"

"(n.r. - l-ai sfătuit să nu accepte postul) Eu nu-mi aduc aminte. Dacă el aşa a zis, înseamnă că aşa este (n.r. - râde). 

Un singur lucru pot să-l spun şi cu asta închei subiectul naţionalei. Am vorbit aseară cu el, eu eram după meci şi, în general, după meciurile pe care le jucăm sunt foarte tensionat şi cu atât mai mult având în vedere ce s-a întâmplat ieri seară... De obicei, povesteam sau îmi spunea el ceva despre meciul meu, mă enerva şi mai tare şi simţeam şi mai mare presiunea.

Ieri, cred că am vorbit 15 secunde despre meci şi vreo 20 de minute a vorbit doar el. Am simţit un entuziasm extraoardinar şi am simţit că este un om cu o motivaţie puternică. Singurul lucru pe care i l-am zis a fost <<Să te bucuri cât poţi de această experienţă. Nu ţine cont de nimic, să te bucuri, trăieşte, că văd că eşti alt om>>", a mai spus fostul portar.

Afla mai multe despre: europa leaguefcsbpaok 

viewscnt
Articole similare