Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis Diaz, reacţie de mare jucător după meciul cu România. Ce a putut spune despre „tricolori” superstarul lui Liverpool

Luis Diaz, reacţie de mare jucător după meciul cu România. Ce a putut spune despre „tricolori” superstarul lui Liverpool

Echipa națională

Comentarii

Columbia a câştigat meciul amical cu România, scor 3-2, pe Wanda Metropolitano din Madrid.

Cum a descris Luis Diaz echipa naţională a României după meciul cu Columbia

Superstarul de la Liverpool a fost titular pentru sud-americani şi a făcut spectacol. A fost foarte activ pe teren şi i-a făcut viaţa foarte grea lui Andrei Raţiu. După meci, Luis Diaz a avut însă o reacţie plină de fair-play, lăudând naţionala noastră şi vorbind la superlativ despre „tricolorii” lui Edi Iordănescu.

„Am făcut o partidă bună, am muncit mult. Suntem fericiţi şi mulţumiţi de grupul pe care îl avem. Continuăm să creşetem ca echipă, ca o familie, pentru ceea ce urmează.

România este o echipă foarte, foarte mare. A demonstrat în repriza a doua că are jucători buni, a făcut o repriză foarte bună. Şi noi am coborât nivelul şi nu trebuia să facem asta. Dar am făcut ce trebuia, am câştigat, ceea ce e cel mai important”, a declarat Luis Diaz, potrivit as.ro.

  • 75 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Luis Diaz, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Gică Popescu laudă un tricolor după România - Columbia 2-3: „Va fi titularul de la EURO!”

Fostul căpitan al echipei naţionale consideră că Ianis Hagi a făcut un meci excepţional împotriva Columbiei şi e convins că fiul „Regelui” merită să fie titular la EURO. De asemenea, Gică Popescu a analizat meciul şi crede că înfrângerea îl poate ajuta pe Edi Iordănescu să identifice punctele slabe înainte de turneul final din Germania.

„Dacă aş vorbi despre Ianis Hagi, aş fi subiectiv datorită relaţiei pe care o am cu el, dar după atitudintea cu care a intrat azi, îşi merită postul de titular. A recuperat mingea la golul pe care l-a marcat, a mai avut câteva acţiuni bune. Eu cred că va fi titularul de la Euro”, a declarat Gică Popescu la Antena 1.

Afla mai multe despre: luis diazechipa nationalaromaniacolumbia 

viewscnt
Articole similare