Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Luis Enrique, declaraţii emoţionante la trei ani de la moartea fetiţei sale: ”Asta este viaţa. Nu sunt doar lucruri frumoase”

Luis Enrique, declaraţii emoţionante la trei ani de la moartea fetiţei sale: ”Asta este viaţa. Nu sunt doar lucruri frumoase”
Comentarii

Echipa naţională a Spaniei a încheiat la egalitate duminică, scor 1-1, meciul disputat cu Germania, în cadrul grupei E de la Cupa Mondială din Qatar.

Spania a deschis scorul prin Alvaro Morata, în minutul 62, acesta deviind în plasă la o pasă a lui Jordi Alba. Egalarea a venit în minutul 83, când Fullkrug l-a învins pe Unai Simon cu un şut puternic.

Cu acest egal, Germania mai păstrează şanse de calificare în optimi, dar depinde şi de rezultatul din meciul Spania – Japonia.

Luis Enrique a postat un mesaj emoţionant chiar înainte de meciul Spania - Germania, de la Cupa Mondială 2022. Selecţionerul Spaniei a dorit să aducă un omagiu fiicei sale, Xana, care a murit în august 2019, la vârsta de 9 ani, după ce a pierdut lupta cu cancerul.

După meci antrenorul a vorbit despre tragedia prin care a trecut familia sa. 

”A fost o zi specială pentru mine şi pentru familia mea, dar a trecut ceva timp de când noi am decis să trecem prin asta într-un mod natural. 

N-o mai avem fizic pe fata noastră, dar pentru noi este prezentă în fiecare zi, ne aducem aminte de ea, ne amuzăm şi ne gândim cum ar reacţiona ea în fiecare situaţie prin care trecem noi.

 Aşa este viaţa. Nu sunt doar lucruri frumoase. Trebuie să încercăm să ne găsim fericirea, dar şi să ştim să gestionăm astfel de momente”, a declarat Luis Enrique. 

Echipele care au evoluat:

  • SPANIA: Unai Simon - Carvajal, Rodri, Laporte, Jordi Alba (Balde 82) - Busquets – Gavi (N. Williams 66), Pedri - Ferran Torres (Alvaro Morata 54), Marco Asensio (Koke 66), Dani Olmo. SELECŢIONER: Luis Enrique
  • GERMANIA: Neuer – Kehrer (Klostermann 70), Sule, Rudiger, Raum (Schlotterbeck 87) - Goretzka, Kimmich – Gnabry (Hofmann 85), Gundogan (L. Sane 70), Musiala – T. Muller (Fullkrug 70). SELECŢIONER: Hansi Flick

 

Afla mai multe despre: luis enrique 

viewscnt
Articole similare